Trupa VH2 si Cat Music te invita joi, 12 mai, incepand cu orele 12:00 in The Barrel (strada Smardan, nr.27, zona Centrul Istoric), la sesiunea de interviuri legata de activitatea trupei, de noile compozitii de pe cel mai recent album al trupei, despre petrecerea de lansare a noului disc si despre orice altceva.

 

Dupa succesul inregistrat cu albumul de debut, care a dat nu mai puin de 6 single-uri, trupa VH2 revine in atentia fanilor cu un nou album intitulat simplu si sugestiv “2”.

 

Daca primul album VH2 s-a numit “Greatest Hits” ( la inceput o gluma, dar continind, ulterior, 6 single-uri) la cel de-al doilea in loc sa continuam gluma si sa-i spunem “Best Of” ne-am hotarit sa fim mai retinuti si mai “sobri” si l-am numit simplu “2″ (de la Vh2), declara Mihai Pocorschi.

 

Albumul va include zece piese si un radio edit ca bonus track. Acestea sunt compozitii noi semnate VH2 si acopera subgenuri extrem de diferite, de la country-rock, pana la rock alternativ, trecand prin rock ballad si classic pop rock.

 

About Post Author

Lasă un răspuns