Serialul documentar „Hitler: cum am devenit tiran”, care analizează ascensiunea liderului nazist şi mecanismele care l-au transformat din omul de condiţie modestă în dictator, va debuta pe 19 februarie la postul de televiziune History.

În cele şase episoade ale documentarului, experţi de renume mondial fac o analiză psihologică detaliată a lui Hitler, examinând resorturile interioare, abilităţile lui de a manipula şi de a disimula.

Atât puterea discursului lui Hitler, cât şi limbajul corpului sunt analizate de experţi pe parcursul serialului, pentru a reconstitui profilul tiranului, dar mai ales pentru a oferi o perspectivă nouă asupra lui Hitler şi a ascensiunii sale de la viaţa din primii ani în Viena la statutul de Führer al celui de-al Treilea Reich.

Folosind cercetări recente privind viaţa lui Adolf Hitler, specialiştii evidenţiază momente esenţiale din ascensiunea şi decăderea acestuia. În această serie, figura dictatorului este readusă la viaţă prin intermediul restaurării şi colorizării unor materiale de arhivă puţin cunoscute publicului.

Fiecare episod va fi difuzat miercurea, de la ora 22.00.

About Post Author

Lasă un răspuns