Serialul animat de comedie ”Beavis and Butt-Head”, difuzat de MTV în perioada 1993-1997, va reveni pe micile ecrane pentru două sezoane noi în urma unui acord extins semnat de canalul de televiziune Comedy Central şi producătorul Mike Judge, informează DPA, citat de agerpres.

Judge, creatorul celebrului serial dedicat generaţiei X, despre doi adolescenţi care petrec prea mult timp în faţa televizorului, va adapta scenariul pentru a fi pe placul unui public aparţinând generaţiei Z. Producătorul, care deţine un premiu Emmy în palmares, va crea totodată şi alte produse derivate şi speciale pentru Comedy Central, care intenţionează să-şi extindă oferta de animaţii destinate unui public adult, a precizat miercuri compania.

Creatorul ”Silicon Valley” şi ”King of the Hill”, Judge va scrie scenariul, va produce şi îşi va împrumuta vocea protagoniştilor acestui serial de comedie animat.

”Se pare că a venit din nou timpul să ne prostim”, a menţionat Judge într-un comunicat.

”Beavis şi Butt-Head au fost vocea definitorie a unei generaţii şi aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem navigând prin apele înşelătoare ale unei lumi situate la ani lumină faţă de cea a lor”, a adăugat Chris McCarthy, preşedintele diviziei Entertainment & Youth Group din cadrul Comedy Central.

 

”Beavis and Butt-Head” a fost difuzat de postul de televiziune MTV timp de şapte sezoane în perioada 1993-1997, pe parcursul cărora protagoniştii, doi adolescenţi nerozi iubitori de heavy-metal, au comentat problemele arzătoare din actualitatea vremii – deşi deseori pe un ton grosolan şi rudimentar – de la videoclipuri muzicale, la probleme sociale, precum obezitatea în rândul adolescenţilor, drepturile angajaţilor şi tendinţele din media.

Cea mai populară producţie derivată din acest serial a fost ”Daria”, care a avut-o drept protagonistă pe adolescenta intransigentă Daria Morgendorffer, un personaj recurent în serialul original creat de Judge.

În 1996, Beavis şi Butt-Head au ajuns pe marile ecrane în lungmetrajul ”Beavis and Butt-Head Do America”, în care cei doi pornesc în căutarea unui televizor furat.

Serialul a fost relansat pentru un al optulea sezon în 2011.

About Post Author

Lasă un răspuns