Spectacolele „Turandot”, de Giacomo Puccini, şi „Opus 73 (Iubire nesfârşită)”, de Ludwig van Beethoven, vor fi prezentate săptămâna aceasta în programul Seri de Operă Online.

Înregistrarea din februarie 2018 a spectacolului „Turandot”, regizat de Mario De Carlo, va fi disponibilă luni, de la ora 18.30, pe pagina oficială de Facebook a Operei Naţionale Bucureşti şi pe operanb.ro/operaonline.

„Turandot” în cadrul Seri de Operă Online

TURANDOT de Giacomo PucciniLuni, 11 mai, ora 18:30 în cadrul Seri de Operă Online Opera lui Puccini a devenit de-a lungul timpului cunoscută în întreaga lume pentru „Nessun dorma”, aria celebră din actul final interpretată de cele mai grele nume de tenori din toate timpurile precum Luciano Pavarotti.Spectacolul va fi transmis pe Pagina de Facebook a Operei Naționale București și pe site-ul instituției în link-ul www.operanb.ro/operaonline.#ramanemacasawww.operanb.ro

Geplaatst door Opera Națională București op Vrijdag 8 mei 2020

Opera lui Puccini a devenit de-a lungul timpului cunoscută în întreaga lume pentru „Nessun dorma”, arie din actul final care a fost interpretată de-a lungul timpului de cei mai importanţi tenori ai lumii.

Joi, de la aceeaşi oră, va fi difuzat spectacolul de balet „Opus 73 (Iubire nesfârşită)”, de Ludwig van Beethoven, în regia şi coregrafia lui Renato Zanella. Evenimentul datează din noiembrie 2017.

„Opus 73 (Iubire Nesfârşită)” a fost ultimul concert pentru pian compus de Ludwig van Beethoven.

Opera Naţională Bucureşti transmite săptămânal online câte două dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul instituţiei.

About Post Author

Lasă un răspuns