Trainer-ul in dezvoltare personala si spirituala, Rada Pantea tine cursuri despre orientarea spre propriul interior, despre autoconstientizare, in scopul eliberarii de probleme si suferinte. Aici se caută cresterea in constiinta, intelegerea de sine, vindecarea intr-un mod constient pe plan emotional, mental si fizic. In 2013 a fost lansata si revista online Solisis, care continua invatatura centrului printr-o serie de articole scrise de membrii Solisis si este distribuita gratuit tuturor abonatilor. 

Seminarul “Integritate interioara. gand. sentiment. actiune.” doreste sa aduca in discutie discrepanta dintre ceea ce noi gandim, ceea ce simtim si ce reusim sa redam. Lipsa noastra de armonie si echilibru duce la acest dezechilibru, pe care noi vrem sa il aprofundam, sa il constientizam si sa incercam sa readucem echilibrul in vietile noastre. 

Costul fiecarui seminar este de 40 lei, iar durata unui seminar este de 2 ore. Inscrierile se fac pana in ziua evenimentului la office@solisis.org, printr-o simpla confirmare de prezenta. 
Pentru mai mult informatii va rugam sa accesati : http://www.solisis.org/calendar.html , sau ne puteti scrie la office@solisis.org 
www.solisis.org 
Abonare gratuita la revista Solisis: 
http://www.solisis.org/revista.html 

Locatie: Calea 13 Septembrie nr. 139

Lasă un răspuns