În săptămânile următoare sunteţi aşteptaţi la următoarele spectacole: Palatul Naţional al Copiilor

 “Maytreyi” – tulburătoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusă în scenă de Chris Simion, te aşteaptă cu o distribuţie remarcabilă, pe 30 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor!   

     Vino să îi aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi Anca Sigartău într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.

 

   Un actor de geniu te aşteaptă la aniversarea sa pe 13 decembrie la Palatul Naţional al Copiilor!

        Vino să îl admiri pe maestrul Radu Beligan, alături de Maia Morgenstern, în “Leul deşertului”, spectacolul ce î-a reunit pentru prima oară pe cei doi în aceeaşi distribuţie.     

    Alături de ei îi veţi revedea pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, Tania Popa, George Remeş şi Mircea Constantinescu

 

     Pe 14 decembrie eşti invitat la o dubla sărbătoare: ziua de nastere a Maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii cu piesa “Egoistul”! 

   Vino la Palatul Naţional al Copiilor sa il aplauzi la ceas aniversar, intr-un spectacol de colecţie!

In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris.

   Crezi sau nu crezi în destin?

   Vino pe 22 decembrie la comedia “Fă-mi loc” şi poate vei pleca cu o altă părere! Medeea Marinescu si Marius Manole te aşteaptă la Palatul Naţional al Copiilor la un spectacol invaluit de magia Craciunului, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize!   

   Amadeus – Marti 08 Decembrie, 2015, Ora 19:00

   Teatrul Tineretului, „Amadeus” este un spectacol extrem de elogiat de critică şi publicul internaţional, ecranizarea textului, în regia lui Thomas Forman, câştigând opt premii Oscar. 

 De asemenea, punerea în scenă de pe Broadway a piesei „Amadeus”, în anii ’80, a avut 1.181 de reprezentaţii, cu diverse distribuţii.

  Versiunea românească a spectacolului este aşteptată cu nerăbdare de publicul bucurestean , mai ales că reuneşte un număr important de actori cu rezonanţă în peisajul teatral si al filmului românesc.

  Autorul englez Peter Shaffer s-a inspirat din scurta dramă în versuri „Mozart şi Salieri”, publicată de poetul rus Puşkin, în anul 1830 şi care fusese adaptată ca spectacol de operă, cu acelaşi nume, muzica fiind compusă de Nikolai Rimski-Korsakov.

   Premiera piesei britanice a avut loc în anul 1979, la Royal National Theatre din Londra, cu mare succes, astfel ca în 1980 s-a jucat pe Broadway, celebrul complex al teatrelor din New York, unde a avut aproape 1.200 de reprezentaţii, de mare succes la public şi la critică.

 

     Teatrul Naţional – Sala Mare Pe 7 decembrie sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral "Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele"!   

Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

   

    Străini în noapte, pe 14 decembrie 2015, ora 20.00, Sala Studio, de Eric Assous , Traducere: Radu Beligan, Liviu Dorneanu   

În piesa Straini in noapte,Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara.

   Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata.

   Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

About Post Author

Lasă un răspuns