Anul 2016 incepe pe scenele bucurestene cu o serie de reprezetatii remarcabile si cu o PREMIERA ce nu trebuie ratata: pe 25 ianaurie are loc la Palatul Naţional al Copiilor premiera absoluta a spectacolului "UN ALT FEL DE CABARET", cu Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea.

     Programul complet al inceputului de an l gasiti in randurile urmatoare: PALATUL NATIONAL AL COPIILOR Stagiunea se deschide cu un spectacol ce aduce împreuna doi actori de geniu: Radu Beligan si Maia Morgenstern va asteapta pe 24 ianuarie la reprezentatia "Leul desertului,".

    In alte roluri: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes si Tania Popa. Regia: Radu Beligan.

    Daca va incanta replicile inteligente, armonia notelor muzicale si momentele coregrafice spectaculoase, poftiti, pe 25 ianuarie la premiera "Un alt fel de cabaret!" Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu si Ozana Barabancea va invita la Palatul National al Copiilor, sa va bucurati de farmecul teatrului si magia muzicii intr-un spectacol electrizant si grandios!

     Apoi, pe 1 februarie, Sala Mare a Palatului National al Copiilor va gazdui un spectacol de colectie: te asteptam la intalnirea cu Maestrul Radu Beligan, in piesa "Egoistul"!

    In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe egoistul.ro, startickets.ro, blt.ro si bilete.ro

     Iar pe 15 februarie, "Maitreyi" – tulburatoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusa in scena de Chris Simion, te asteapta cu o distributie remarcabila!

    Vino sa ii aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana si Anca Sigartau intr-un spectacol rafinat, invaluit de misterul lumii orientale si strabatut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generatii intregi.

      Bilete pentru spectacolele gazduite de Palatul National al Copiilor se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, blt.ro si bilete.ro.

    Iar pentru spectacolul "Egoistul" cele mai bune locuri le gasiti pe: www.egoistul.ro

   TEATRUL NATIONAL

     Pe 25 ianuarie sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele"!

    Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si schimburile iscusite de replici se impletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

    Bilete la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro si biletoo.ro

About Post Author

Lasă un răspuns