Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunţa concertul celebrei artiste Selah Sue în data de 22 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti.

Selah Sue va oferi publicului prezent o reprezentaţie deosebită, izvorâtă din talentul său muzical extraordinar şi din prezenţa scenică încântătoare. Arenele Romane vor fi învăluite de sonorităţile unor piese precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna şi bineînţeles, ale binecunoscutei This World pe care o puteţi asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=mJtM7SRo6l8.

Cântăreaţa belgiană este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar Selah a fost invitată să cânte pe scena mai multor festivaluri mari din lume.

În 2011 a fost lansat primul său album, intitulat chiar Selah Sue cu care a cucerit iremediabil ascultători de pretutindeni. Stilul abordat de artistă este unul original, un mixt incitant de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume, în Europa ajungând la o cifră de 740.000 de copii vândute.

Selah a cucerit şi continentul nord-american, înregistrând vânzări de 400.000 de albume şi aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum The Rolling Stones.

Cel mai cunoscut single al artistei este, fără îndoială, This World care a obţinut discul de platină, iar pentru Raggamuffin, Crazy Vibes şi Zanna şi-a trecut în palmares discuri de aur.

Selah Sue nu s-a remarcat numai prin timbrul său vocal unic, uşor recognoscibil, ci şi prin priceperea cu care mânuieşte chitara, astfel că, având parte de suportul unui întreg ansamblu muzical, concertele artistei constituie experienţe de neuitat în aria muzicii live.

Selah Sue la Arenele Romane va fi un eveniment deosebit, cu care Phoenix Entertainment deschide oficial sesiunea de toamnă a concertelor inedite. Evenimentul va începe de la ora 20:00, iar accesul publicului va posibil de la ora 19:00.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 80 de lei în primele două săptămâni de la punerea în vânzare (22.07-5.08), 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns