PRIMARIA SECTORULUI 1 si PARCURILE KISELEFF si BAZILESCU imbraca haine de sarbatoare in cadrul proiectului “CAPITALA BUCURIEI”, derulat de administratia locala si Asociatia Sud Est Top Production.

      Astfel, incepand de luni, 14 decembrie 2015, cladirea Primariei Sectorului 1 va fi impodobita cu instalatii luminoase ornamentale, care vor introduce vizitatorii in atmosfera SARBATORILOR DE IARNA.

    Decorul va fi intregit de amplasarea bradului impodobit si de prezenta Mosului cu sania trasa de reni, alaturi de alte figurine specifice Sarbatorilor.

    Mai mult, atmosfera de sarbatoare va fi completata de un Targ de Craciun, care se va desfasura in perioada 14 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016, in parcarea din fata Primariei Sectorului 1.

   De aici, bucuresteni vor putea achizitiona produse traditionale, dulciuri si obiecte hand-made. Atmosfera de poveste, specifica Craciunului, va cuprinde si PARCURILE KISELEFF si BAZILESCU.

   Ambele parcuri vor fi decorate festiv, cu ghirlande luminoase si personaje de basm, care vor conferi farmec Sarbatorilor de Iarna din Sectorul 1.

   Pe toata perioada sarbatorilor, in PARCURILE KISELEFF va rasuna muzica ambientala si colinde, iar in parcul Bazilescu se va organiza TARGUL DE CRACIUN, cu produse specifice.

   “In acest an, Sectorul 1 va imbraca haine de sarbatoare! Exista deja o traditie, ca in perioada Sarbatorilor de Iarna, Parcul Kiseleff sa devina polul distractiei din Capitala, gazduind numeroase spectacole şi programe de divertisment.

  Anul acesta, atmosfera de basm va ajunge si in parcul Bazilescu, pentru ca si locuitorii din zona sa se bucure de Craciun”, a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Motoc.

   De asemenea, in perioada 16-22 decembrie 2015, parcul Kiseleff va gazdui “Craciunul Copiilor”, eveniment organizat de Teatrul Ion Creanga si Primaria Sectorului 1.

   Timp de o saptamana, cei mici, impreuna cu parintii, se vor putea bucura de spectacole de teatru si circ sustinute de artistii Teatrului Ion Creanga si ai Teatrului Excelsior, de recitaluri de colinde, concerte de muzica clasica, dar si de alte surprize muzicale din tolba Mosului.

   Din program nu vor lipsi atelierele de muzica si teatru de umbre sau atelierele de mesterit decoratiuni, care ii vor imbia pe copii sa pregateasca ei insisi podoabe pentru pomul de Craciun.

   Programul de seară al concertelor este următorul:

18 decembrie → orele 19:00 – Concert extraordinar al trupei Direcția 5 / în deschidere trupa de cover → orele 20:00 – Concert Bandidos

19 decembrie→ orele 19:00 – Concert de muzică populară cu Ansamblul Oltenași și Oltencuțe → orele 20:00 – Concert de muzică populară Emilia Dorobanțu → orele 21:00 – Concert de muzică populară Paul Ananie

20 decembrie → orele 19:00 – Concert extraordinar Johan Strauss Ensemble → orele 20:00 – Concert trupa Vivo

21 decembrie→ orele 19:00 – Seară Folk cu Marius Bodolan, Maria Gheorghiu și Zoltan Butuc

22 decembrie → orele 19:00 – Concert Bandidos → orele 20:00 – Concert Brigitta&Full House

23 decembrie→ orele 19:00 – Concert Adrian Naidin &Band → orele 20:00 – Concert Cristiana Radu

24 decembrie→ orele 19:00 – Spectacol de Ajun susținut de Corul Seminarului Teologic.

Lasă un răspuns