Centrul de Dezvoltare Personala si Spirituala Solisis a lansat seria intalnirilor lunare cu intrare gratuita pentru toti cei ce vor sa cunoasca mai multe despre activitatea sustinuta la Solisis, sau vor pur si simplu sa discute liber pe anumite subiecte legate de cum sa gasim un sens mai inalt in viata noastra. 

Prima seara deschisa din 10 mai a fost o intalnire relaxata dar presarata cu discutii interesante pe care participantii le-au propus. Am analizat, am vorbit liber si am incercat sa intelegem si sa gasim modalitatea in care putem sa aducem armonia in viata noastra, prin autocunoastere. 

Urmatorul eveniment este programat pe 7 iunie – orele 18:00, inscrierile fiind facute pe office@solisis.org printr-o simpla confirmare a prezentei la eveniment.
Centrul Solisis isi propune sa organizeze aceste intalniri pentru a da sansa mai multor persoane cu interese comune, preocupati de cautarea spirituala, sa se cunoasca, impreuna discutand liber pe marginea subiectelor propuse de participanti. 

Centrul Solisis isi propune sa va insoteasca in procesul de autocunoastere profunda si autoeliberare, pentru ca ne putem elibera doar de ceea ce cunoastem si vedem fata in fata. Prin cursurile si seminariile sustinute la Solisis, se cauta a se intelege emotiile, gandurile, pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. 

Va invitam pe 7 iunie, orele 18:00 la Centrul Solisis in Bucuresti pentru editia 2 a Serii Deschise Solisis unde sunt asteptati toti cei ce cauta o alternativa la cumulul de informatii agresive primite zilnic si vor sa intre in contact cu o alta vibratie. Intrarea este libera pe baza inscrierii pe mail. 

Office@solisis.org 
www.solisis.org , 0747540982 
Abonare la revista gratuita: 
www.solisis.org/revista.html 

Lasă un răspuns