Miza pentru trupele înscrise în concursul Posada Rock creşte pe zi ce trece: muzicienii clasaţi pe primele patru poziţii vor pleca acasă cu încă o serie de premii, constând în vouchere pentru o şedinţă foto profesională. Voucherele, în valoare totală de 1500 euro, sunt oferite de Art Photo Studio , prin amabilitatea artistului fotograf Alex Csiki.

 

Premiile puse la dispoziţie de Art Photo Studio  vor fi urmatoarele:

 

Marele premiu – voucher în valoare de 600 euro (shooting 100 cadre, schimbare decoruri, procesare imagini)

 

Locul 1 – voucher în valoare de 400 euro (shooting 80 cadre, schimbare decoruri, procesare imagini)

 

Locul 2 – voucher în valoare de 300 euro (shooting 60 cadre, procesare imagini)

 

Locul 3 – voucher în valoare de 200 euro (shooting 40 cadre, procesare imagini)

 

 

Artiştii aflaţi în fruntea clasamentului POSADA ROCK 2012 vor mai primi: vouchere, în valoare totală de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor, care vor putea fi utilizate pentru achiziţia de instrumente sau accesorii muzicale, premiile acordate fiind următoarele:

 

Marele premiu – voucher în valoare de 1000 euro

Locul 1 – voucher în valoare de 600 euro

Locul 2 – voucher în valoare de 300 euro

Locul 3 – voucher în valoare de 100 euro

 

Trupele care isi adjudeca primele doua pozitii la Festivalul POSADA ROCK 2012, respectiv marele premiu si locul 1, castiga şi dreptul de a participa direct la finala nationala GBOB 2012.

 

Înscrierile la preselecţia pentru concurs continuă până pe 10 august, regulamentul fiind disponibil aici. Materialele specificate în regulament sunt aşteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com.

 

În recital au fost deja confirmate următoarele trupe: Alte trupe deja confirmate în recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte (RO) , Krypton Reunion (RO), Ava Inferi (Portugalia), Abigail (RO), Infected Rain (Republica Moldova), Monarchy (RO), Akral Necrosis (RO), Todo (Republica Moldova), TARG3T (RO) şi Shifting Sands (RO)

 

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită, pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

 

Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe: Eventimşi My Ticket. Preţul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

 

Biletele se vând şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 

 

Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociaţia Ost Cultural Events şi Cavalleria Events.

 
Festivalul Posada a debutat în 1986 şi se desfăşura anual, timp de 3 zile în septembrie, la Teatrul de Vară al Casei de cultură "Tudor Muşatescu" din Câmpulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din România“ (Dicţionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999). 


Lasă un răspuns