Zilele trecute s-a epuizat contingentul de bilete cu loc (120 lei) puse in vanzare pentru concertul Nazareth ce va avea loc in Hard Rock Cafe, pe 27 ianuarie 2012.

 

Vestea buna este ca organizatorii evenimentului au decis suplimentarea acestei categorii de bilete. Asadar grabiti-va daca vreti sa prindeti un loc la masa, pentru concertul legendarei formatii.

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.blt.ro

 

Categoriile de bilete disponibile sunt urmatoarele:
Categoria VIP – 400 Ron (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)
Categoria I – 120 Ron (loc la mese )
Categoria II – 90 Ron (in picioare)

 

Trupa Nazareth a facut istorie in anii 70 cu piese precum Love Hurts si Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate tanarului pictor Catalin Achim, multiplu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil. Trei dintre cei prezenti la concert vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate intr-o urna la intrare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

 

In deschidere va evolua formatia Trooper.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns