Scrisori ale prinţului Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a, vor fi prezentate în premieră într-un musical despre viaţa şi cariera actriţei britanice Patricia Kirkwood, despre care s-a afirmat multă vreme că a fost amanta prinţului britanic.Patricia Kirkwood, care a murit în 2007 la vârsta de 86 de ani, este subiectul noului musical "Pat Kirkwood is Angry", compus de cântăreaţa de operă Jessica Walker, care va şi protagonista spectacolului. Show-ul va prezenta cariera şi viaţa actriţei Pat Kirkwood, divorţurile ei, dar şi zvonurile despre presupusa ei aventură cu soţul reginei Elizabeth a II-a, informează contactmusic.com.

Celebra actriţă britanică a rezistat cu stoicism în faţa speculaţiillor din presă despre relaţia ei cu prinţul Philip, care au circulat timp de mulţi ani în Marea Britanie, iar la un moment dat s-a gândit serios să ia măsuri în justiţie pentru a pune capăt acelor zvonuri.

Corespondenţa ei privată cu prinţul britanic va fi dezvăluită astfel pentru prima dată în musicalul "Pat Kirkwood is Angry", după ce Jessica Walker a reuşit să obţină din partea familiei actriţei acceptul de a consulta scrisorile expediate de prinţul Philip.

Scrisorile se află acum în posesia biografului regal Michael Thornton.

"Misiunea mea, în conformitate cu testamentul Patriciei, este aceea de a mă asigura că aceste scrisori nu vor fi arătate nimănui, decât biografului oficial al ducelui de Edinburgh, după moartea acestuia. Din acest motiv, Jessica Walker nu a văzut documentele propriu-zise, dar am fost atât de impresionat de cercetările pe care ea le-a întreprins pentru a cunoaşte mai bine viaţa şi trecutul Patriciei, încât i-am atras atenţia asupra câtorva pagini – puţine dar semnificative – din acele scrisori. Ea va cita în musicalul ei exact acele pagini", a spus Michael Thornton.

Musicalul "Pat Kirkwood is Angry" va avea premiera la Royal Exchange Theatre din Manchester, miercuri seară.

Sursa:http://www.mediafax.ro

Lasă un răspuns