Concertul celebrului muzician cubanez Roberto Fonseca anuntat initial la Sala Palatului, se muta la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, data evenimentului ramanand neschimbata.

    Prin urmare, iubitorii de muzica jazz se vor putea bucura de experienta Exploring Jazz, luni, 25 aprilie la Sala Mare a Teatrul National Bucuresti, de la ora 20:00.

    Biletele achizitionate pana la acest moment isi pastreaza valabilitatea, putand fi preschimbate atat de la punctele de vanzare de unde au fost cumparate, cat si in ziua concertului de la punctele semnalizate din foaierul locatiei de spectacol.

    Va reamintim ca la prima editie a evenimentului Exploring Jazz pianistul Roberto Fonseca va concerta alaturi de colegii sai, Ramses Rodriguez (tobe) si Yandy Martinez (bass).

    Spectatorii vor savura rezultatul fuziunii muzicale intre radacinile sale traditionale cu abordarea avangardista ce a atins cele mai inalte cote ale standardelor actuale din jazz si world music.

    Datorita talentului innascut si a carismei sale, Roberto a impartit scena cu legende ale muzicii cubaneze precum Omara Portuondo, Fatoumata Diawara, Ibrahim Ferrer, Rubén Gonzalez, Cachaito Lopez, Guajiro Mirabal sau Manuel Galban, alaturi de care a sustinut peste 400 de concerte in intreaga lume.

    Pe aceeasi scena, invitatii speciali ai serii – Adrian Naidin Quartet si Vali Boghean Band, artisti cu un talent deosebit, cautati si apreciati de publicul avid de concerte de calitate, vor incalzi atmosfera cu povesti jazz, menite sa impresioneze prin complexitatea si acuratetea sunetelor instrumentelor cu corzi si a celor de suflat.

    Biletele pot fi procurate de la agentia de bilete a Teatrului National din Bucuresti, Sala Palatului, din reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, Magazinele Germanos, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Diverta, Flanco, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H precum si online pe www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilete.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns