Bianca Drăguşanu a dezvăluit că Tania Budi încă îl mai sună pe Adrian Cristea, deşi ea nu ştie ce discută cei doi.Bianca Drăguşanu se încăpăţânează să nu ia foarte tare în serios relaţia lui Cristea cu Tania Budi, care a vorbit pentru prima oară despre ce se întâmpla între ei.
"Adi mi-a spus că prezenţa Taniei aici nu a putut fi controlată, el e un om discret, probabil că nu îi place. Faptul că el e acum la mine acasă, nu o prea avantajează. Eu nu ştiu în momentul de faţă ce îmi doresc de la el. Nu mă interesează poziţia acestei doamne şi nimic din acest vârtej din jurul meu. El mi-a spus chiar azi că ea l-a mai sunat. Nu am întrebat mai mult, nu mă interesează ce face el".Mama lui Niky Mitea a dat totul pe faţă şi a început să povestească exact cum era relaţia cu iubita fiului său.
"Eu nu am avut nimic cu Andreea, am iubit-o. Am făcut orice să vă fie bine în casa asta. Te uitai iurât, nu dădeai nici bună ziua, veneai de sus şi te încălţai şi plecai direct", i-a spus mama lui Mitea Andreei.

"Dacă mă iubeaţi, nu spuneaţi asta. Nu vă aduceţi aminte când făceaţi de mâncare şi îl chemaţi doar pe el?", a venit replica lui Tonciu.

În discuţie a intervenit rapid şi Niky, încercând să lămurească lucrurile, dar mai mult le-a încurcat. "Nu e adevărat, poate o singură dată s-a întâmplat. În cea mai mare parte făcea mâncare Andreea, că rămăsesem singuri în casă. Eu făceam curat mai mult", a spus el.

Mama fotbalistul a tranşat lucrurile: "Mă duceam la uşă şi le băteam şi le spuneam haideţi la masă. S-a întâmplat o singură dată să spun doar Nicuşor, hai la masă".                                                                   

Lasă un răspuns