Chop Shop/ Atlantic Records au anuntat lansare mult-asteptatului EP “Scars on 45“: “Heart on Fire“.

 

Colectia de patru piese este disponibila in mod exclusiv pe pastemagazine.com, http://bit.ly/o0M8ua, si va ajunge in toate magazinele de specialitate pe 24 octombrie.

EP-ul ‘Heart On Fire‘ contine single-ul omonim, care este in ascensiune in topurile Hot AC, ajungand pana in top 15 la radio-urile Triple A.

In plus, piesa ‘Heart on Fire‘ apare pe produsul Chop Shop/ Atlantic: ‘Grey’s Anatomy Original Soundtrack Volume 4‘.

Cei de la ‘Scars on 45‘ se bucura de admiratia criticilor muzicali, fiind prezenti pe lista ‘ The Must List’ de la ‘Entertainement Weekly’. Intr-un articol recent din ‘USA Today’ cei de la ‘Scars on 45‘ au fost elogiati pentru ‘baladele lor emotionale si melodiile soft’, in timp ce ‘Spin’ au clasat trupa in categoria ‘Next Big Things’ pe baza ‘cantecelor lor superbe care amintesc de Coldplay’.

‘Scars on 45‘ vor sustine EP-ul ‘Heart on Fire‘ printr-o serie de turnee prin America de Nord, dar si concerte cu Matt Nathanson incepand cu data de 18 octombrie in ‘ The Pageant’ din St. Luis. Trupa din Bradford, Marea Britanie, de curand a incheiat un turneu de amploare in Statele Unite impreuna cu colegul lor de la casa de discuri Atlantic, Marc Broussard. In plus, vor sustine cateva show-uri impreuna cu trupa ‘Jack Mannequin’ care vor lua start in data de 7 noiembrie, in ‘San Francisco’s Recency Ballroom’.

 

Turneul va include si mult anticipatul concert din New York sustinut la ‘Music Hall’ pe data de 21 noiembrie. Pentru mai multe detalii accesati www.scarson45.com

‘Scars on 45‘ au inceput sa compuna si sa inregistreze piese intr-un mic studio din Bradford. Cantecele lor se remarca prin combinarea ingenioasa a tonurilor vocale ale solistilor Danny Bemrose si Aimee Driver. Dupa ce o serie de piese au aparut in seriale TV ca ‘The Cleaner’ sau ‘CSI:New York’, ‘Scars on 45′ au semnat cu casa de discuri Chop Shop Records, cunoscuta pentru realizarea coloanelor sonore pentru ‘Twilight’, ‘Gossip Girl’ si ‘Grey’s Anatomy’.

Mult aclamatul EP de debut al trupei, ‘Give Me Something‘, a fost lansat in ianuarie 2011. Single-ul omonim a debutuat in top 5 in radio-urile Triple A din intreaga lume. ‘Give Me Something‘ ramane in continuare o piesa preferata de audienta, clasandu-se pe locul 3 in lista amazon.com: ‘Best Songs of 2011 So Far‘.

Dupa ce si-au petrecut mare parte a anului in turneu, ‘Scars on 45‘ se pregatesc de lansarea primului album complet la inceputul lui 2012.
Trupa ‘Scars on 45‘ este compusa din Danny Bemrose (solist/ chitarist), Aimee Driver (solista), David ‘Nova’ Nowakowski (clape), Stuart Nichols (basist), Chris Durling (tobosar).

 

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns