Armata de sfinti din piesa-poezie “Sat dupa sat” semnata Robin and the Backstabbers a poposit, saptamana aceasta, pe primul loc in Top Show Radio Guerrilla.

 Locul 2 e tot din “zona” romaneasca: TRAVKA, cu a lor “Soare Rasare”, iar pe al treilea se afla O.CHILDREN si piesa Chimera.

Restul topului aici

Robin and the Backstabbers :

"Suntem Robin and the Backstabbers si reprezentam scoala de artilerie Oituz. Latra viata in noi. Noul single <Sat dupa Sat>, este cunoscut si sub numele de “acest cantec e cantat de o armata de sfinti  si asta spune cam tot”.

 Bogdan Serban, realizator Top Show:

“Lejeritate in creatie – asta e senzatia pe care ti-o dau melodiile RATB sau dovada faptului ca atunci cand nu te chinui foarte tare sa pui niste cuvite pe o piesa, tocmai atunci ele, cuvintele, au tendinta de a se aseza pe "bucata" ritmata cu mai mult sens, si in acelasi timp mustind a intelesuri ascunse”.

Emisiunea TopShow Radio Guerrilla a ramas unica in România prin prisma faptului ca este realizata DOAR pe baza voturilor acordate de ascultatori pe site si nu in urma vreunui partipris cu o casa de muzica sau preferinta personala de director muzical.
Formula de prezentare a Radio TopShow-ului îi contine pe:  Bogdan Serban
si Mihai Dinu

In rest, ostilitatile raman neschimbate: clasamentul de 40 de pozitii iti este prezentat saptamanal, sambata, de la ora 12 la 13. Fara reluare!

Lasă un răspuns