Stelian Burcea (Timisoara), Valentin Calafeteanu (Timisoara), Florin Gorun (Baia Mare), Paul Petucher (U Cluj), Dumitru Papaiane (Navodari) si George Suluashvili (Georgia) sunt primele noutati din tabara Tigrilor.

    „Intr-o echipa este bine sa ai un echilibru intre tineri si jucatori experimentati, cu leadership extraordinar. Sunt foarte fericit sa am sub comanda mea jucatori internationali.

    Mă bucur sa vad ca astazi CSMB a facut inca un pas pentru a deveni un club pe care jucatorii romani sa il aleaga si o echipa de care tot Bucurestiul sa fie mandru.

    Experienta jucatorilor care au sosit in aceasta perioada ne va ajuta enorm sa ii crestem pe tinerii talentati care sunt la aceasta echipa deja.

    In urmatoarele saptamani ni se vor alatura alti 6-7 jucatori, straini, dar si romani”, a declarat antrenorul Michael Bradley.

    Capitan al echipei nationale (64 selectii) si al echipei campioane Timisoara Saracens in ultimii sapte ani, Stelian Burcea s-a declarat incantat de proiectul CSM Bucuresti si spune ca isi doreste sa ajute noul club sa isi indeplineasca obiectivele.

    ”Este un nou drum pentru mine, am gasit o echipa tanara, cu potential si dornica de afirmare.

    Va depinde de noi sa ne imbunatatim de la luna la luna si in final sa reusim o calificare intre primele patru echipe ale Romaniei in acest sezon.

    Am mai avut in cariera astfel de restarturi si de fiecare data s-a demonstrat ca un proiect sanatos la care se adauga munca multa este calea garantata spre succes.

    Este o provocare pentru mine, simt si am incredere ca putem face performanta!”.

    „Mi-am dorit sa ma alatur acestui proiect al CSM-ului. Personal, pentru mine, este o noua provocare, un nou inceput de drum si-mi doresc foarte mult sa avem succes ca si echipa.

     Cu mult entuziasm, la fel de multa munca si avand continuitate vom atinge toate obiectivele propuse de catre club”, a spus si Valentin Calafeteanu (87 selectii).

    Florin Gorun si Paul Petucher sunt doi pilieri experimentati care au evoluat mai multe sezoane in SuperLiga CEC Bank si care vor intari inaintarea Tigrilor, in timp ce George Suluashvili, international georgian de tineret, care a evoluat pentru mai multe sezoane in Franta, joaca pe postul de taloner.

    Tanarul centru Dumitru Papaiane (22 ani), si el international de juniori al Romaniei, este unul dintre proiectele CSMB pentru sezoanele urmatoare.

 


   

    In alta ordine de idei, CSM Bucuresti s-a despartit de mai multi jucatori in aceasta iarna: Mihai Popovici, Dumitru Constantin, Taufui Siokivaha, Siale Fahiua, Richard Plopeanu, Catalin Prunaru, Sioeli Nau, Alexandru Neaga si Tiberiu Conache.

    De asemenea, Ion Florentin a renuntat la cariera de jucator si s-a alaturat staffului.

About Post Author

Lasă un răspuns