Elton John a reactivat conflictul mocnit dintre el si Madonna intr-un interviu realizat pentru "ABC News". Referindu-se la prestatia pe care Madonna o va avea la pauza celebrei finale Super Bowl, canteretul britanic a sfatuit-o pe sa incerce sa faca un playback cat mai bun. El a adaugat ca nu a vazut nicioadata un playback bun.

Totusi a incercat sa dea o explicatie rezonabila afirmatiei lui " Bineinteles ca trebuie sa canti live dar nu cred ca se paote.Cu tot respectul pentru cei care au resit pana acum cred ca e oarecum posibil insa e foarte greu sa canti live".

Totodata, partenerul de viata al lui Elton John, Furnish s-a mai luat recent de regina muzicii pop: " Faptul ca Madonna a castigat premiul pentru Cel mai bun cantec original la Globurile de Aur arata ca premiile astea nu au nicio treaba cu meritul. Discursul ei de la inmanare a fost jenant si narcisist. Iar critica adresata lui Lady Gaga arata cat de disperata este. " a scris Furnish pe pagina de Facebook. Totusi cateva zile mai tarziu si-a cerut scuze si a spus ca declaratia lui a fost exagerata.

Madonna se pregateste pentru lansarea unui nou albun ce va purta numele "MDNA". Deocamdata poti vedea mai jos o imagine de promovare primului single de pe acest material.

 

"madonna"  "elton

 

Sursa : www.mtv.ro

Lasă un răspuns