S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul POSADA

 

De astăzi se pot achiziţiona bilete pentru Festivalul concurs POSADA 2012, care va avea loc în perioada 7 – 9 septembrie la Câmpulung Muscel.

 

Acestea se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe: Eventim şi My Ticket. Preţul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

 

Biletele se vând şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 

 

În 2012, Festivalul de la Posada se va bucura, în premieră şi de participare internaţională. Dar, îşi va păstra şi statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aici

 

Ava Inferi este primul invitat de peste hotare al Festivalului Posada 2012. Trupa portugheză va reveni în România, în formula: Rune Eriksen (chitară), Carmen Susana Simoes (voce), Joana Messias (bas), Andre Sobral (chitară) Sasha Horn (tobe) şi

va susţine un recital, în seara de 8 septembrie.

 

Ava Inferi  activează din 2004, în zona doom-goth, iar chitaristul Rune Eriksen descrie stilul abordat drept: “o căsătorie între întunecat şi angelic.” Rune Eriksen, aka Blasphemer, este bine cunoscut publicului din postura de chitarist al trupei norvegiene Mayhem, din care a făcut parte timp de 13 ani. Un alt proiect, de factură black thrash, în care Rune se manifestă este Aura Noir.

 

Solista Carmen Simoes este o voce bine cotată a scenei metal europene, iar în palmaresul ei artistic se regăseşte o onorantă colaborare cu muzicienii de la Moonspell.   

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită, pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

 

Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events şi Cavalleria Events.

 
Festivalul Posada a debutat în 1986 şi se desfăşura anual, timp de 3 zile în septembrie, la Teatrul de Vară al Casei de cultură "Tudor Muşatescu" din Câmpulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dicţionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

Lasă un răspuns