Noua pilulă, denumită Blowfish, are capacitatea de a înlătura simptomele cauzate de mahmureală – ameţeală, greaţă, vărsături şi oboseală – în doar 15 minute.

 

 

O pilulă care alungă simptomele mahmurelii în doar 15 minute, ce conţine o combinaţie de aspirină, cofeină şi o substanţă care diminuează aciditatea gastrică, a fost creată de o specialistă în finanţe americană, informează Daily Mail.

 

Pilula Blowfish conţine 500 de miligrame de aspirină, 600 de miligrame de cofeină şi o substanţă contra acidităţii gastrice şi poate fi deja comandată de pe internet, în Statele Unite ale Americii. Pilula este efervescentă şi va putea fi achiziţionată şi din Marea Britanie, începând de anul viitor.

 

Formula pe baza căreia a fost realizată pilula Blowfish nu a fost descoperită de oamenii de ştiinţă, ci de americanca Brenna Haysom, o fostă absolventă a Universităţii Harvard, care a lucrat în domeniul finanţelor şi nu are pregătire medicală.

 

Produsul ei a primit deja acceptul de comercializare din partea Food and Drug Administration (FDA), organizaţia care reglementează accesul pe piaţa medicamentelor din Statele Unite.

 

Sursa: Realitatea

Lasă un răspuns