"Hoţul

Hoţul a avut cheile potrivite de la autovehicul.

 

Un bărbat din comuna DorneÅŸti (judeÅ£ul Suceava), T. Vitalii, în vârstă de 41 ani, a furat noaptea trecută autoutilitara poliÅ£iei. Având la dispoziÅ£ie un set de chei potrivite, el a sustras în jurul orei 3.30 autovehiculul din parcare.

 

Bărbatul a fost prins după aproximativ 35 de minute la volanul acesteia pe raza localităţii Straja. AgenÅ£ii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar autoutilitara ÅŸi-a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea autoturismului pe o distanţă de aproximativ un km până pe o uliţă comunală, unde a fost blocat ÅŸi oprit.

„Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool în aer expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările, suspectul fiind reÅ£inut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanÅ£ei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", a declarat Gabriel PanÅ£iru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Lasă un răspuns