“Rumble in the Jungle,” va insemna o intalnire de neuitat cu lumea junglei, in viziunea lui Jimmy Tamley, cel mai apreciat ventriloc papusar din Europa. Pe 3 noiembrie scena Palatului Naţional al Copiilor va fi invadata de elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, struţul pe nume Camilla si de multe alte personaje care fac pozne in jungla, animate de Jungle Jim. 
Showul Jungle Jim – Rumble in the Jungle este un eveniment, comic, alert si deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea este considerat un tip de divertisment adecvat pentru orice varsta. Talentat, dar si un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY ofera un show captivant, fermecator si interesant pentru toate categoriile de spectatori: daca un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu isi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.  
http://www.youtube.com/watch?v=OqxcEnfrl1U
JIMMY TAMLEY ii va cuceri pe spectatori, manuind nabadaioasele marionete si  imprumutandu-si vocea numeroaselor personaje puse pe sotii. Iar cei mici vor mai avea un motiv de incantare: prezenţa pe scena a actriţei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii "Salveaz-o pe Alba ca Zapada" de la Itsy Bitsy FM, care va completa reprezentaţia, din postura de gazda locala.
Pe 3 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor vor avea loc doua reprezentaţii cu spectacolul Rumble in the Jungle, prima la ora 11, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele doua showuri se pun in vanzare urmatoarele categorii de bilete: 
Categoria VIP – 100 lei (intalnire si poza cu artistul si marionetele, plus cadou surpriza)Acces general – 60 lei
Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro. 
Despre Jimmy TamleyCu o experienţa de peste 30 de ani in luminile rampei, JIMMY TAMLEY se incadreaza in categoria enterteinarilor rari si deosebiţi ce au darul sa imbine mai multe forme de exprimare artistica: intr-un singur show, JIMMY pune in slujba divertismentului de top faptul ca este ventriloc, element pus in evidenţa de o tehnica ireprosabila, calitatea de papusar – maestru in manuirea marionetelor ce ii anima reprezentaţiile –  si, nu in ultimul rand, talentul nativ de pentru showurile de comedie si inclinaţia catre poantele ticluite cu pricepere si umor. 
Reprezentaţiile ce il au ca protagonist sunt imbinarea perfecta intre o tehnica uluitoare, expresivitate si talentul pentru showurile de comedie.  
The Stage (Marea Britanie): JIMMY TAMLEY isi exploateaza capacitatea de ventriloc intr-un mod unic, ce duce neobisnuita insusire umana intr-un punct in care devine de-a dreptul fascinanta. 

Despre Nouria Nouri: Nouria Nouri a absolvit Facultatea de Teatru – UNATC Bucuresti in anul 2001. Cariera ei artistica a insemnat colaborari cu numeroase teatre din Bucuresti si din ţara, dar si implicarea in nenumarate evenimente pentru copii, festivaluri de gen, precum si realizarea de emisiuni de televiziune si radio pentru copii ori dublaje pentru desene animate. De sapte ani este realizator al emisiunii "Salveaz-o pe Alba ca Zapada!" la ITSY BITSY FM, primul post de radio pentru copii din Europa. La inceputul acestui an actriţei i-a revenit si postura de local host pentru spectacolul "DisneyLive! Mickey’s Magic Show."

Lasă un răspuns