ROMANIAN TOP HITS Music Awards, editia VII a, 2 zile, 50 artisti, 18 castigatori

 

Vineri și sâmbătă (2 – 3 August), a avut loc la Bacau cea de-a şaptea ediţie a evenimentului muzical numărul 1 din România, ROMANIAN TOP HITS Music Awards. La aceasta editie au facut un super spectacol peste 50 de artisti din tara si din afara tarii, din care 18 au plecat cu un trofeu. Spectacolul a fost sustinut si de un public minunat ce a dat viata acestui super eveniment in Piata Tricolorului din Bacau. Cireasa de pe tort pastrata de organizatori pentru finalul acestei editii a fost trupa VOLTAJ care a sustinut un recital unic pregatit pentru inchiderea evenimentului.

 

Artistii au intrat rand pe rand in uralele publicului, acestia fiind aplaudati la scena deschisa de catre acestia. De la artisti la inceput de drum, precum NICOLE CHERRY pana la artisti consacrati, precum CONNECT-R, LOREDANA, ANDRA, MORANDI etc. au facut impreuna BACAUL sa rasune. Cu ajutorul TV H in aceste doua zile, toata Romania si nu numai au fost cu ochii atintiti catre Bacau.

 

Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 a fost prezentată de Mc NiNO, JO (Ioana Anuța) impreuna cu Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul a avut 18 castigatori dupa cum urmeaza:

ZIUA 1 – 2 August 2013:

PUYA – Best Hip Hop 2013

RED BLONDE – New Act Top Hit 2013

PEPE – Best Boys Act 2013

ELENA GHEORGHE & GLANCE – Featuring Top Hit 2013

DEEPCENTRAL – Bands Top Hit 2013

CONNECT-R – Boys Top Hit 2013

ARANDO MARQUEZ, CONNECT-R, RAPINON PRODUCTION – Artist & Label Music 2013

DIRECTIA 5 – Vodafone Live Music

LOREDANA – Artistul Anului 2013 in Romania – din partea RTH & Music Awards TV

 

ZIUA 2 – 3 August 2013:

ROXANA NEMES – Best Girl Act 2013

MORANDI – Best Romanian International Artist 2013

DJ SAVA – DJ TOP HIT 2013

ANDRA – Girls Top Hit 2013

MARCEL PAVEL – Best Live Act 2013

NICOLE CHERRY – New Artist Of The Year 2013 

VOLTAJ – Pop Rock Top Hit 2013

NAGUALE & KAZIBO Music – Best Club Show 2013 – din partea RTH & Radio ZU

CARLA’S DREAMS feat INNA – ROMANIAN TOP HIT 2013 (premiul anului)

 

Organizatorii, multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au luat parte la eveniment si in special artistilor, publicului si nu in ultimul rand Primariei Municipiului Bacau si promit ca la editia editia urmatoare din 2014 sa pregateasca un eveniment mai amblu si mai spectaculos decat cel de anul acesta. Dupa cum bine v-ati obisnuit de la an la an fiecare editie de ROMANIAN TOP HITS Music Awards a crescut in valoare ajungand cel mai mare eveniment muzical din Romania.

 

Eveniment a fost recomandat de RADIO ZU si transmis in direct de TV H & MUSIC AWARDS TV .

 

Fotografiile si materialele video de la eveniment vor fi postate pe pagina oficiala www.facebook.com/RomanianTopHits si pe canalul www.youtube.com/MusicAwardsTVro

Lasă un răspuns