ROMÂNIA PE YOUTUBE. Cine este "ţăranul cu Maserati"? Românul din BumbeÅŸti a ajuns în ANGLIA ÅŸi filmează VILA de 1 milion de lire a patronului ca să o pună pe net

 
"" Å£Äƒran, dacă are un vis, îl poate realiza- spune "Ninja Pete". VEZI AICI CLIPURI VIDEO cu turul virtual al CASEI de 1 MILION DE LIRE a stăpânului său. PLUS: VROIA SÄ‚ ÎL BATÄ‚ si pe SMÄ‚RÄ‚NDESCU

Bărbatul care îi mulÅ£umeÅŸte lui Dumnezeu, într-un filmuleÅ£ postat pe YouTube, pentru Maseratiul pe care "i l-a dat" este bodyguardul actorului ÅŸi fostului luptător de arte marÅ£iale britanic Alex Reid.

Românul se numeÅŸte Petre Crăete, este originar din BumbeÅŸti-Jiu ÅŸi a lucrat ca militar în Garda NaÅ£ională. În urmă cu câteva luni, el l-a provocat la luptă pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali. "De cinci ani mă antrenez să-l bat. Am 95 de kilograme, numai muÅŸchi garantat ÅŸi, neoficial, sunt cel mai bun din lume", spune Crăete.

 În cadrul filmuleÅ£ului, fostul militar îÅŸi dă arama pe faţă: "Vreau să arăt că un ţăran ca mine, un simplu ţăran, dacă are un vis, îl poate realiza".

Alex Reid îl numeÅŸte "ninja Pete"

De când s-a mutat în Anglia, să-l apere pe Alex Reid, Petre Crăete a devenit un obiÅŸnuit al tabloidelor. El apare într-o serie de fotografii publicate, vineri, de Daily Mail, în cadrul unui articol despre o seară romantică petrecută de Alex Reid ÅŸi iubita sa, modelul Chantelle Houghton. Cuplu este, evident, păzit de "ţăranul cu Maserati".

""

Reid pare foarte mulÅ£umit de bodyguardul său, din moment ce a scris pe Twitter că se află la cinematograf cu iubita sa ÅŸi cu "ninja Pete". De asemenea, Petre Crăete pare foarte docil în compania angajatorului său, din moment ce nu se mai laudă cu bolidul său ÅŸi stă cuminte pe scaunul de lângă ÅŸofer.

""

Crăete are o "vilă de un milion de lire" în care îÅŸi Å£ine "prafurile" ÅŸi "puÅŸca pentru duÅŸmani"

Pentru a ajunge la forma de invidiat care să-l recomande să-l apere pe Alex Reid, Petre Crăete are nevoie de antrenament. Astfel că bodyguardul ne face un tur virtual al vilei sale "de un milion de lire", care are o cameră specială pentru echipamentul de kickboxing.

 Pentru început, bărbatul ne arată "prafurile" lui, adică suplimentele care l-au făcut "aÅŸa frumos ÅŸi modest". După ce se laudă cu plasma ÅŸi cu mănuÅŸile de box, Crăete ne prezintă puÅŸca folosită pentru a-ÅŸi "omorî duÅŸmanii".

Apoi, ajungem la piscina în care bodyguardul se relaxează "ocazional". Pentru turul celorlalte camere, Crăete se îmbracă la patru ace.

 Bodyguardul ne prezintă, apoi, "livingul" ÅŸi "camera de relaxare", unde mărturiseÅŸte că îi place să citească. Apoi, fostul militar iese din vilă ÅŸi, inevitabil, se urcă la volanul unei maÅŸini de lux. De această dată, este vorba despre un Mercedes, nu un Maserati.

 

sursa: gandul

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns