In mai putin de doua saptamani vom avea parte la Sala Radio de un real festin muzical in compania minunatului artist ROGER HODGSON, fostul co-fondator si compozitorul celebrelor hit-uri SUPERTRAMP.
Acesta se va caza la un hotel de 5 stele din Bucuresti, isi doreste un traseu reprezentativ pentru orasul Bucuresti pe care sa il admire linistit.
Mare iubitor de natura si de produse crescute in gradina casei sale, Roger Hodgson a solicitat la hotel si la concert fructe proaspete organice (in special portocale, ananas) apa de cocos, ceai, cat si mancare organica locala, fara carne.

 

Aducem la cunostinta fanilor SUPERTRAMP, si nu numai, ca mega-evenimentul „ROGER HODGSON” se va sustine la SALA RADIO din Bucuresti, un spatiu cultural dedicat, cu o acustica impecabila. Artistul britanic concerteaza in Romania, in premiera extraordinara, pe data de 9 noiembrie 2019, sub umbrela turneului intitulat „Breakfast in America 40th ANNIVERSARY WORLD TOUR”.

Insotit de patru instrumentisti de valoare, Roger Hodgson continua an de an sa interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris si pe care le-a inregistrat alaturi de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului („Child of Vision”, „Hide in Your Shell”, „Sister Moonshine”, „Even in the Quietest Moments” si cateva piese favorite – „Only Because of You,” „Lovers in the Wind,” „Had a Dream,” sau „In Jeopardy”), multe dintre acestea regasindu-se pe ultima sa aparitie discografica intitulata „Classics Live”!

Biletele pentru acest concert se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

VIP – 485,10 lei
Categoria I –386,10lei
Categoria II –287,10 lei
Categoria III -188,10 lei
VIP Soundcheck – 379,85 lei
VIP Meet&Greet – 502,90 lei

Biletele pot fi achizitionate via eventim.ro si din reteaua Eventim, inclusiv detalii privitoare la pret, mod de achizitie al biletelor!

Nu ratati oprtunitatea de a-l vedea si asculta pe distinsul si incredibilul Roger Hodgson, interpretand inconfundabilele:  „Give a Little Bit”, „Take the Long Way Home”, „Dreamer”, „School”, „The Logical Song”, „Fools Overture”, „Breakfast in America” si multe alte memorabile cantece!

Facebook: https://www.facebook.com/RogerHodgson/posts/romania-incredible-news-supertramps-roger-hodgson-is-coming-to-bucharest-novembe/2382634015080941/
Website: http://www.rogerhodgson.com/index.html
DESPRE ROGER HODGSONCharles Roger Pomfret Hodgson, nascut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cantaret si compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman si membru fondator al celebrului grup de rock progresiv : Supertramp! Hodgson a compus și a cantat majoritatea hit-urilor, cum ar fi: „Dreamer”, „Give a Little Bit”, „Breakfast in America”, „Take the Long Way Home”, „The Logical Song” sau „It’s Raining Again”.
Hodgson a parasit Supertramp in 1983 si s-a mutat cu familia departe de scena muzicala din Los Angeles, adoptand un stil de viata cu mult mai aproape de natura, dorind nespus sa-si urmareasca copiii pe masura ce cresteau. Hodgson a reluat turneele abia in anul 2001. Artistul  scrie adesea despre subiecte spirituale si filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale si cu o semnificatie aparte.

Discografie:

1984 – In the Eye of the Storm;
1987 – Hai Hai;
1997 – Rites of Passage;
2000 – Open the Door;
2007 – Take the Long Way Home – DVD;
2010 – Classics Live

About Post Author

Lasă un răspuns