Trupele Whitesnake, Judas Priest, Prodigy ÅŸi Mike and The Mechanics vor cânta la festivalul Rock the City, care se va desfăşura în PiaÅ£a ConstituÅ£iei din Capitală, între 1 ÅŸi 3 iulie, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

 

Ziua 1 – The Prodigy, Therapy

Vineri, 1. Iul 2011, 16:00

Ziua 2 – Mike and the Mechanics, 

Sâmbătă, 2. Iul 2011, 15:00

Ziua 3 – Judas Priest, Whitesnake, Hatebreed 

Duminică, 3. Iul 2011, 15:00

PiaÅ£a din faÅ£a Casei Poporului va fi în acest weekend „polul” care adună unele dintre cele mai „grele” trupe rock: Judas Priest,  Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Hatebreed.

„Rock the City 2011 este un proiect ambiÅ£ios, un festival care aduce în România cele mai bune trupe ale rock-ului”, a declarat Marcel Avram, organizatorul festivalului.

Abonament cu preţ exploziv

Rockerii care vin în Piaţă vor plăti pentru o zi de festival, la Normal Circle, 133 de lei, iar pentru Golden Circle – 197 lei. Cel mai avantajos tichet este abonamentul cu preÅ£ „exploziv” de 169 de lei pentru cele trei zile de festival. Tichetul este valabil pentru categoria Normal Circle.

„Acest festival este ultimul pas să mai vedeÅ£i trupe celebre în 2011 pentru că organizatorii nu mai au bani pentru trupe de acest calibru”, a declarat LenÅ£i Chiriac, reprezentant D&D Entertainment.

Biletele care se pot fi achiziÅ£ionate în reÅ£eaua Eventim, prin magazinele Vodafone, Domo, Germanos, Orange, librăriile CărtureÅŸti ÅŸi Humanitas, dar ÅŸi online pe www.eventim.ro.  Vineri, accesul publicului se va face începând cu ora 16.00, iar în  zilele de sâmbătă ÅŸi duminică, accesul se va face de la ora 15.00.


Lasă un răspuns