D&D East Entertainment PREZINTA:

WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy ÅŸi Mike and The Mechanics  la Rock the City !!!

Piata Constitutiei va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock. A treia ediÅ£ie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la BucureÅŸti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Hatebreed (pentru prima oara in Romania), BooN, Sabaton sunt doar câÅ£iva dintre cei care vor face show exploziv în inima BucureÅŸtiului.

Pentru a doua oară în România, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul făcând parte din turneul lor de promovare a noului album „Forevermore”, ce a fost lansat în Europa pe data de 25 martie.

O alta trupă britanică, Judas Priest, îi va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din România cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.

BăieÅ£ii de la Prodigy s-au îndrăgostit de România. Iată că aceÅŸtia vor fi prezenÅ£i la BucureÅŸti în cadrul Festivalului, poposind în Å£ara noastră pentru a patra oara.

"Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" ÅŸi "Smack My Bitch Up" vor răsuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vândut până în prezent 16 milioane de albume în toată lumea.

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns