Rock FM revoluţionează mişcările în aer liber! Cum? Ei bine, echipa Rock FM, în frunte cu rock-erul Cristian Hrubaru, Coiotu’ de la Trooper şi Claudiu Cirtina, au pornit pe străzile Bucureştiului, din faţa sediului Rock FM, pe una dintre cele mai mari scene mobile pe care le-a văzut România vreodată.

“Ascultăm Classic Rock şi vrem să ne facem auziţi. Mai mult, vrem ca voi să vă bucuraţi de muzica Rock FM… aşa că am plecat prin Bucureşti cu o scenă mobilă!” – ne-au decalarat cei trei. Cu 10 tone de echipament urcate pe un tir, sunet de 60.000 Waţi (o premieră pentru România), echipament cât pentru un concert live, au pornit mega show-ul pe roţi prin Bucureşti.

Platforma de 14 metri pătraţi a susţinut boxele, monitoarele şi ecranele de led-uri. Live entertainment pe scena mobilă, legată de un cap de tir: American way! Tot show-ul a fost însoţit de o gaşcă de 7 chopper-işti, care mai de care mai tare, şi a parcurs peste 40 de km! Rock on!

Totodată pe internet circulă o petiţie pentru a monta o staţie de emisie locală pentru Braşov, aici postul neputând fi ascultat decât online. Dacă vrei să te alături cauzei intră aici.

""

Lasă un răspuns