Roberto Fonseca a susținut aseara, 25 aprilie 2016, un concert fascinant,  în cadrul primei ediții "Exploring Jazz", umpland Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, biletele fiind epuizate cu mult timp inainte.

    Pianist de referință al scenei internaționale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat și cunoscut pentru stilul său inedit care îmbină influențele clasice cu cele afro-cubaneze.

    În copilărie a studiat tobele, reorientându-se mai târziu către pian, instrumentul care a continuat să îl fascineze până în ziua de azi.

    Împreună cu Ramsés "Dynamite" Rodriguez la tobe şi Yandy Martinez la bas, Roberto Fonseca duce ritmurile jazz-ului cubanez în toată lumea, continuând să se inspire și să își ia pulsul din fiecare loc în care se află.

   Invitații speciali ai concertului de la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, au fost Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band , care au cantat in deschidere.

   Celebrul pianist urcand pe scena in jurul ore 22.00, dupa 2 ore de muzica de buna calitate, jazz autohton si moldovenesc, a reusit sa ridice sala in picioare, tot publicul cantand si dansand pe ritmurile fantastice ale cubanezului.

   Si chiar daca la un moment dat a fost deranjat de apelul unui telefon din sala, Fonseca a stiut sa faca haz pe seama acestuia si totodata sa ne promita ca se va intoarce pentru un nou concert in Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, vizitati galeria foto: wwww.best-event.ro

Lasă un răspuns