Robert Smith a confirmat ca The Cure a terminat de inregistrat noul album

Albumul , care este încă nelansat și nu are stabilita inca data de lansare, va fi primul album al trupei dupa 10 ani și al 14-lea album de studio.

Invitat la emisiunea lui John Maytham la postul de radio Cape Town, Smith a spus, in emisiunile lor recente: „Ne-a plăcut și am înregistrat un nou album pentru prima dată în 10 ani”.

El a adăugat că „facem acest album din motive juste” și că, deși grupul ar putea acoperi diferite stiluri de muzică, „noi facem in stilul nostru, astia suntem noi”.

În decembrie 2018, solistul trupei a postat fanilor o actualizare a înregistrării, spunând că s-au apropiat de finalizarea albumului. De asemenea, el a spus că au fost nominalizati în Rock And Roll Hall of Fame, iar acest lucru i-a inspirat să finalizeze primul lor album din 2008.

Trupa va inaugura intrarea în Hall of Fame la sfârșitul acestei luni.
Solistul ,Trent Reznor, de la Nine Inch Nails a confirmat acest lucru la ceremonia de la Cleveland.

Între timp, The Cure au fost confirmati ca headlineri ai festivalului Glastonbury din acest an, săptămâna trecută (15 martie). Ei se alătură celor de la Stormzy și The Killers in lista artistilor ce include pe Janelle Monáe, Liam Gallagher, Tame Impala, Vampire Weekend, Bastille, Billie Eilish și multi altii.

Grupul britanic The Cure va concerta pentru prima dată în România, pe 22 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei, anunţă organizatorul D&D Entertainment.

Alături de britanici vor concerta şi cei trei irlandezi de post-rock, God Is An Astronaut.

CONCERT The Cure @ ROCK THE CITY, Bucharest 2019

The Cure sărbătoreşte 40 de ani de activitate în 2018. Solistul şi compozitorul Robert Smith a anunţat pe Twitter că formaţia va fi cap de afiş la 20 de festivaluri în 2019.

The Cure a fost înfiinţată în 1976, în Crawley, West Sussex. Trupa a debutat în 1979 cu albumul „The Imaginary Boys”, încadrat curentelor post-punk şi new wave.

Solistul şi compozitorul Robert Smith a fost membru constant al grupului care a făcut câteva schimbări de stil de-a lungul anilor.

BILETE: AICI!

About Post Author

Lasă un răspuns