Robert Pattinson s-a mutat din casa pe care o împărţea cu Kristen Stewart, la doar o zi după ce iubita lui şi-a cerut scuze public că l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders.
 "Nu sunt convins că cei doi vor fi în stare să-şi revină", a declarat o sursă pentru People, informează acceshollywood.com.

Robert Pattinson, în vârstă de 26 de ani, nu doreşte să mai vorbească cu fosta lui iubită, Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, după ce aceasta l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani. Potrivit aceleiaşi surse citate de People, Robert Pattinson are inima frântă şi este furios.

O altă sursă a declarat că Kristen încă are sentimente foarte puternice pentru Robert.

"Kristen îl iubeşte pe Rob mai mult decât orice", a spus sursa citată. "El este tot ceea ce contează pentru ea în acest moment".

Miercuri, Kristen a transmis o declaraţie publică în care şi-a cerut scuze că l-a înşelat pe Robert Pattinson, cu care are o relaţie de trei ani.
 "Îmi pare foarte rău pentru durerea şi ruşinea pe care le-am cauzat-o celor apropiaţi şi tuturor care au fost afectaţi", a spus Kristen. "Această indiscreţie de moment a pus în pericol cel mai important lucru din viaţa mea, persoana pe care o iubesc şi respect cel mai mult, Rob. Îl iubesc, îl iubesc, îmi pare atât de rău", a mai spus ea.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", au decis să se mute împreună într-o locuinţă din Los Angeles, după cum anunţa la sfârşitul săptămânii trecute contactmusic.com. Cei doi actori – care se aflau într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale francizei "Amurg" – au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior, spunea o sursă citată de contactmusic.com.

Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.
 Aventura actriţei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu puţin timp în urmă, a precizat o sursă citată de people.com.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii – Skyla şi Tennyson.

Stewart şi Pattinson au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 şi păreau fericiţi împreună. Ei au făcut şi câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliştilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la seria "Amurg", care prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" – "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I", de Bill Condon – au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns