Cantaretul britanic Robbie Williams a parasit din nou grupul Take That, potrivit colegului sau de trupa Gary Barlow, care a confirmat aceasta informatie aparuta in presa britanica.

"Rob va inregistra un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am intors la situatia din trecut. Putem sa ne vedem oricand dorim. Este binevenit (in grupul Take That), oricand va dori asta", a declarat Gary Barlow, unul dintre componentii formatiei. 

Un purtator de cuvant al grupului Take That a insistat asupra faptului ca actuala componenta a grupului, in formula de cinci membri, se afla pur si simplu "intr-o perioada de pauza".

"Pot sa confirm faptul ca grupul nu se destrama, deci nu exista niciun anunt despre despartirea grupului. Grupul se afla intr-o perioada de pauza. Gary Barlow participa la emisiunea «X Factor», iar Robbie Williams lucreaza la noul lui album solo", a declarat purtatorul de cuvant.

In luna iulie a anului trecut, Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a se lansa intr-o cariera solo. Cei cinci membri ai formatiei Take That nu mai cantasera impreuna de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", in noiembrie 2010.

Albumul, sustinut de un turneu european foarte bine primit de public, a inregistrat vanzari spectaculoase, dupa ce fanii au cumparat 235.000 de copii in prima zi de la lansare.

 

Sursa: mediafax.ro

 

Lasă un răspuns