Roa lansează o provocare sonoră pentru toţi cei care vor să se faca auziţi în lumea producătorilor şi DJilor: concurs de remixuri pentru piesa Electronique Simaptique.

 

 

Concursul de remixuri se desfăşoara in perioada 15 ianuarie – 15 februarie, iar detaliile se gasesc pe Facebook: www.facebook.com/events/276766405711954/.

 

Doritorii trebuie să acceseze site-ul şi să utilizeze aplicaţia Audiotool pentru a remixa piesa. Cele mai reuşite remixuri vor fi premiate fie cu MIDI Controllere, tricouri sau căşti audio profesionale. După ce remixurile au fost realizate, acestea trebuie trimise pe adresa remix@roamusic.ro.

 

Compoziţiile participanţilor vor fi evaluate de un juriu cu experienţă în industria muzicii electronice româneşti, după cum urmează DJ Marika, DJ Bully, Not SoCommon DJ, Andrei Constantinescu şi  Junkyard, iar criteriile de jurizare se bazează pe creativitate, stil inovativ, muzicalitate, dar şi pe faptul că realizarea remixului trebuie să fie cât mai apropiata de standardele profesioniste de producţie şi masterizare audio.

 

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe data de 25.02.2012 pe site-ul concursului www.roamusic.ro/concurs_remix.html şi pe pagina www.facebook.com/roamusic.

 

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns