Trei dintre frumuşelele showbizz-ului autohton: Andreea Raicu, Carmen Brumă şI Iulia Vântur s-au întrecut pe ele şI între ele în materie de vestimentaţie. Prezente, ieri, la lansarea cărţii "Mănâncă şI arată bine!", scrisă de Andreea Raicu, Brumă şI Vântur au ales să îmbrace ţinute super sexy, în culori vii, care le-au pus în valoare feminitatea şI au rivalizat cu cea a gazdei.Lucrează la posturi diferite de televiziune, unde au statut de vedete de primă mână, sunt prezenţe agreabile, amice în timpul liber, dar cu toate acestea le place să se ştie admirate iar când se iveşte ocazia, se "războiesc" tacit în ţinutele alese.
Aşa s-a întâmplat şI ieri, la lansarea cărţii Andreei Raicu, unde Iulia Vântur şi-a făcut apariţia la eveniment purtând o rochiţă cu umerii goi şI sfârcurile la vedere. ŞI asta în ciuda faptului că, în partea de jos, vedeta Pro TV-ului avea sandale fără toc, pantaloni lejeri şI o rochiţă deasupra.
Carmen Brumă nu s-a lăsat mai prejos şI a făcut şI de această dată senzaţie cu stilul şI vestimentaţia aleasă, care mai mult dezgolea şI scotea în evidenţă decât să-i acopere trupul perfect. Fusta lui Brumă ţipa pe posteriorul său bombat, bluza avea spatele gol, acoperit doar de fâşii răzleţe de mătase care se legănau în stânga şI în dreapa, părul îi era aranjat lejer şI avea un aer primăvăratic. În ciuda concurenţei din preajmă, Andreea Raicu a strălucit ca o perlă, într-o combinaţie de culori sidefate. Îmbrăcată într-o ţinută inspirată din moda anilor ’60, cu o fustiţă roz pal şI o bluză încheiată până la gât, cochetă şI stilată, Raicu a reuşit să fie şI de acestă dată o apariţie greu de uitat.

 

 

Lasă un răspuns