Vera s-a întors recent în Sistemul Naţional de Sănătate, adică în prima linie, pentru a da o mână de ajutor celor care se luptă cu noul coronavirus, specialitatea ei fiind Psihiatrie, însă generozitatea şi bunătatatea nu sunt singurele ei calităţi. Mama Ritei Ora are un corp senzaţional la cei 56 de ani ai săi!

Mama Ritei Ora s-a bucurat de o pauză în programul ei extrem de aglomerat de la spital şi s-a dus cu soţul ei, Besnik Sahatçiu, la plajă, pentru câteva momente de relaxare. Doctoriţa de 56 de ani şi-a etalat fizicul într-un costum alb întreg, făcând senzaţie cu trupul ei bine proporţionat.

Rita e foarte mândră de mama ei, sărbătorind, luna trecută, 72 de ani de când Sistemul Naţional de Sănătate funcţionează, dar a şi felicitat-o pe Vera că lucrează pe brânci în prima linie, în plină pandemie de coronavirus.

Ce ziceţi, există asemănări între mamă şi fiică?

Cântăreaţa de 29 de ani a lăudat cadrele medicale, care fac acum totul posibil pentru a îngriji şi salva vieţi, într-o postare pe Instagram, în care a dat-o de exemplu şi pe mama ei.

Mulţumim tuturor celor care lucrează în sistemul Naţional de Sănătate pentru munca incredibilă pe care o faceţi în timpul pandemiei şi nu numai. O să felicit şi eu cadrele medicale la ora 17. Sunt atât de mândră de tine, mama!!! @veraora”, a fost mesajul pe care l-a adresat Rita online.

foto – Instagram, Profimedia

About Post Author

Lasă un răspuns