Cântăreaţa Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, originară din Kosovo, a pozat din nou provocator pentru coperta unei reviste de peste Ocean.

Artista a renunţat la inhibiţii şi la haine, iar şedinţa foto a fost una extrem de provocatoare. Fără îmbrăcăminte şi dispusă să răspundă tuturor întrebărilor despre carieră şi ascensiune în industria muzicii, aşa s-a afişat Rita în faţa celor de la Clash Magazine.

Cântăreaţa Rita Ora a devenit cunoscută la nivel mondial după succesul răsunător pe care l-a obţinut în urma lansării melodiei Hot Right Now.

Din acel moment, cariera sa a devenit una înfloritoare, iar concertele s-au desfăşurat unul după altul, mii de oameni bucurându-se de prezenţa senzuală şi de vocea puternică a artistei.

Nu doar vocea Ritei este una demnă de admiraţe, ci şi trupul lucrat intens la sală, pe care vedeta nu se sfieşte să îl arate ori de câte ori are ocazia.

rita-ora-pe-coperta-clash-magazine

Artista a pozat nud pentru coperta revistei Clash Magazine

Pentru ultima sa şedinţă foto, cea de la publicaţia Clash Magazine, Rita Ora a renunţat la haine şi a pozat nud, acoperindu-şi sânii cu o mână. Singurele accesorii pe care vedeta le-a purtat au fost reprezentate de o pereche de mănuşi de piele decupate. Pentru celelalte poze, apărute în interiorul reviste, Rita a purtat câteva piese vestimentare miniuscule şi foarte strânse pe corp care nu au făcut decât să îi accentueze şi mai mult formele voluptoase. În picioare a purtat fie pantofi cu toc ameţitor fie cizme cu platformă. Întrega sa imagine a fost una rebelă, căci buclele blonde i-au fost lăsate libere, iar ochii i-au fost scoşi în evidenţă cu ajutorul machiajului smokey.

rita-ora

Rita Ora a pozat în mai multe ipostaze îndrăzneţe

Rita Ora a pozat pentru Clash Magazine şi a acordat un interviu în care a vorbit despre cariera sa, dar şi despre modul în care succesul i-a afectat viaţa personală. Artista a dezvăluit că în prezent se simte mult mai sigură pe sine decât la începutul carierei şi că se bucură de fiecare moment pe care îl petrece pe scenă.

rita-ora-pe-coperta-clash-magazine

Cântăreaţa din Kosovo este mândră de trupul său lucrat intens la sală

„Îmi place să fiu vedetă, este fantastic. Este tot ce am visat vreodată, aşa am început. Sunt atât de mândră de primul meu album, altfel nu aş fi acum aici. Sunt mai <<bătrană>> şi stiu mai multe lucruri acum. Nu se simte nimic diferit, doar ştiu că sunt mult mai încrezătoare ” a declarat.  Rita Ora pentru revista Clash Magazine.

Cine este Rita Ora?

Rita Sahatçiu Ora (n. 26 noiembrie 1990, Pristina) este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora” (2012), a debutat pe poziţia #1 în Marea Britanie, şi conţine single-urile number-one „R.I.P.” şi „How We Do (Party)”. După ce a mai ajuns încă o dată pe poziţia #1 în topuri cu piesa „Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziţia #1 în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, „I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu patru single-uri de poziţia #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

sursa: click.ro

About Post Author

Lasă un răspuns