Mega concert la Bucureşti! Rihanna vine în august în România!

    O veste aşteptată de iubitorii muzicii din România a venit, în sfârşit, după ani de aşteptare: Rihanna, una dintre cele mai iubite artiste ale lumii, vine la Bucureşti!

    Rihanna vine la Bucureşti în 2016, după ani de aşteptare a fanilor săi din România.

    Artista din Barbados, în vârstă de 28 de ani, urmează să susţină, la mijlocul lunii august, cel mai probabil în data de 14, un concert în Capitală.

    Informaţia conform căreia Rihanna urmează să susţină un concert la Bucureşti a fost dezvăluită  de surse demne de încredere, care au precizat că recitalul artistei urmează să aibă loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

    Rihanna vine la Bucureşti în cadrul turneului “ANTI” Rihanna urmează să vină la Bucureşti în cadrul turneului său mondial din 2016, intitulat “ANTI”.

    Artista va susţine în luna august concerte în Suedia, Polonia, Germania, Austria şi Elveţia.

    Înaintea concertului de la Bucureşti ea va susţine un recital la Zurich, în Elveţia, pe 12 august, iar după evenimentul de la Bucureşti va cânta, pe 16 august, la Berlin.

    Artista a lansat până acum 8 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind recompensată cu opt premii Grammy în carieră.

    Despre un concert al Rihannei la Bucureşti s-a discutat şi în 2012 sau 2015, însă atunci apariţia artistei din Barbados pe o scenă din România nu s-a concretizat.


                

   

          În 2016 , momentul mult aşteptat a luat sfârşit, iar Rihanna va cânta într-un final şi la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei.

About Post Author

Lasă un răspuns