Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”, concertează de Ziua Internațională a Femeii în România.

    Artistul, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”, a pregătit un concert emoționant dedicat celei mai gingașe ființe, femeia.

    Spectacolul se va desfășura sub un generic sugestiv, „Ballade pour Elle” și va avea un playlist conceput special pentru a celebra doamnele și domnișoarele.

Ballade pour Elle” este o producție grandioasă, marca Richard Clayderman, în care spectacolul auditiv este completat de un impresionant joc de lumini, oferind publicului o experiență unică.

   Richard Clayderman va dărui prin acest concert cel mai preţios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea şi emoţia.

 Talentul său unic i-a adus lui Richard Clayderman statutul de superstar.

 A înregistrat peste 1200 de melodii şi în termenii unui jurnalist german, „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”.

 Promotor al unui stil aparte, "New Romantic", în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice şi pop, Richard Clayderman a înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină.

   Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări.

  Richard Clayderman este în elementul său atunci când se află pe scenă, în faţa publicului, de aceea susţine peste 200 de concerte anual, în săli arhipline, pe cinci continente.

   De Ziua Internațională a Femeii, Richard Clayderman va concerta în România, pe 7 martie, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor din Brașov și pe 8 martie, ora 19.30, la Sala Polivalentă din Craiova, într-un concert care arată prețuirea, respectul și dragostea pentru femeie.

Lasă un răspuns