Mihai Mărgineanu a postat un nou mesaj pe contul de socializare, după ce și-a exprimat dezamăgirea cu privire la momentul de la Premiile Gopo, când s-a câtat manele. Artistul le răspunde celor care l-au criticat. 

VIDEO | Bohemian Rhapsody pe ritmuri de manele la Gala Premiilor Gopo 2019! Reacțiile artiștilor: “Total rușinos”

„Joc în Las Fierbinți, care este cel mai bun serial de comedie românesc și care este, cu fiecare episod al lui, un act de cultură românească, recunoscut și apreciat de cele mai frumoase minti luminate ale intelectualitatii din România.

E adevărat că unii nu-l înțeleg pentru că liceul e greu! Am cules folclor urban și l-am pus pe CD-uri : Raluca, Mă iubește femeile, Zavalaidanga, Ce frumoasa esti, Paraschiva, Sobita, Mă căcai în fundu curtii … Toate sunt cantece populare si de pe strada , pur românesco-țiganesco-maghiaro-pontice și dacă ar fi să dau timpul înapoi tot pe astea le-aș alege.

Mai cânt și compoziții proprii apreciate sau mai putin apreciate : Dor de tata, Lupanar, Teatru minciuna, Jurnalista feministă și alte vreo cinci discuri”, a scris Mărgineanu pe contul de Facbook. 

Mihai Mărgineanu a ținut să precizeze că nu este rasist, mai ales că are foarte mulți prieteni țigani.

„În anii 90 am urmat cursurile a doua facultăți, una economică și una de instalații în construcții, iar în anul 2012 am devenit pilot de avion dupa ce am terminat școala grea și anevoiasă de pilot comercial . Am niște sute de ore de zbor .

În afară de Natura și public nu prea există ceva care să mă sperie.

Fac concerte în toată tara, joc în filme, joc Caragiale la teatru Nottara, fac muzica pentru reclame, fac muzică pentru film, pilotez avioane, duc copiii la scoala și am timp să și citesc câte o carte pe săptămână. Așa sunt iou, mai organizat !

Nu ascult și nu-mi plac manelele și maneliștii, pentru că nu îmi place atitudinea lor sși nici ticurile verbale ”să moară familia mea”, ”să moară copiii mei” ,”sunt șefu la bani” și altele.

Consider că într-o țara ca România în care învățământul poate fi gratuit de la gradiniță până în ultimul an al primei facultăți , niciun incult nu are nicio scuză.

Părerea mea : incult = puturos=prost și n-ar trebui să voteze pentru o galeată de mălai.

Din cate știu eu, NU urăsc țiganii pentru că le vorbesc limba, le cânt cântecele in rromales, am trei dintre cei mai buni prieteni tigani, Nicu Dumitrescu , Michele Visan si Kiba, pe care îi iubesc și cărora le-am botezat, cu mândrie si drag, copiii ( cam multi copii 🙂 ) .

Momentul de la Gopo a fost unul URÂT și cântat prost și am înțeles ca nici filmul nu-i departe .

M-au injurat toti muzicantii din toate manelariile sș pentru asta le mulțumesc pentru ca m-as fi simțit foarte prost dacă mă apreciau . sfat : Atenție la selfiurile cu voi înșiva. Cauzează la depresie!

M-au comentat și niște parerologi ipocriti cărora nu o sa le spun numele pentru că vreau să rămână acolo în ‘anonimatul’ lor Rasiștii sunt cei mai proști oameni din lume ! Deci , iou fiind băiat istet n-am cum sa fiu rasist !

Ipocrit nu sunt pentru că ipocritul nu spune lucrurilor pe nume ! Tema pentru acasa : ia gândiți-va puțin la cuvantul GAGIU . Și la ce este el folosit”, a mai continuat el.


Dragoș Bucurenți a fost unul dintre cei care au reacionat pe contul de Facebook, după ce Mihai Mărgineanu și-a declarat dezamăgirea după momentul de la Gopo.

Începutul postării lui Dragoș Bucurenci îi vizează pe Mihai Mărgineanu și Aurelian Temișan, doi din cei care au avut cele mai vehemente reacții față de momentul din timpul Premiilor Gopo care a stârnit controverse.

About Post Author

Lasă un răspuns