Vineri, pe 25 octombrie, va asteptam intr-o locatie mai mult decat inedita din Centru’ Vechi, In Pod La Historia (str Sfantul Dumitru nr 3, etaj 2) pentru o noua editie Reggae Fry-day. Avand in vedere succesul ultimelor editii pastram acelasi film gustat din plin de catre fanii muzicii reggae.

Daca nu ne credeti, aruncati un ochi la pozele de la ultimul event 🙂https://www.facebook.com/media/set/?set=a.587384354662211.1073741853.198500826883901

Intrarea este libera! Spectacolul incepe la ora 22.00.

Oferta speciala pentru posesorii de Abonament Reggae Fry-day: un long-drink moca + shotul prieteniei!

Detalii despre Abonamentele Reggae Fry-day gasiti aici: https://docs.google.com/document/d/1X1nTTfzdeQI-ip0JZo1xKD5rO2mRD7hk9PPaMdFeNak/edit

————

CONCURS:

Puteti castiga unul dintre cele 5 vouchere de consumatie in valoare de 30 lei, daca dati like + share afisului evenimentului de aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588071527926827

Extragerea castigatorilor se va face vineri, 25 octombrie, la ora 10.

—————

Pregatim la bar surprize bahice persoanelor de sex feminin si nu numai 🙂

Concurs cu premii in tatuaje, detalii la bar in seara evenimentului.

————–

Line-up:

Ras T

Ras T si-a inceput activitatea muzicala in 2010, in Bucuresti. Prezent la majoritatea evenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae si nu numai din Romania. Mixurile sale reggae contin piese roots, new-roots si dancehall si au fost foarte apreciate atât de catre publicul prezent la party-uri cat si in mediul online. De asemenea, seturile sale contin influente hip-hop, r&b, dubstep, trap, electro si house.

In prezent mixeaza in fiecare sambata la Elephant Pub & Club, in cadrul petrecerii WE LOVE MUSIC unde imbina genurile muzicale enumerate anterior. WE LOVE MUSIC este una dintre cele mai apreciate petreceri de gen din Bucuresti.

King Julien (dj set)

King Julien este prezent la butoane pe scena reggae din Romania incepand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival. Indragostit de muzica reggae, King Julien este capabil sa faca publicul sa danseze pana la ultima picatura de energie, datorita seturilor antrenante pe care le propune.

Dubprado [Spania] (dj set)
https://www.youtube.com/watch?v=EcM1f7Ojo9A

Dubprado vine tocmai din Ponferrada un orasel de saptezeci de mii de locuitori din vestul Spaniei. Dubprado reprezinta surpriza si totodata cireasa de pe tort a acestei editii Reggae Fry-day. Nu va vom spune mai multe despre muzica pe care acesta o va propune, preferam sa va lasam pe voi sa o descoperiti direct la party. Ceea ce va garantam este distractia!

Thank Jah It’s Friday!

fb event: https://www.facebook.com/events/762641430417589/

About Post Author

Lasă un răspuns