Sâmbătă, pe 21 februarie, ne revedem la o nouă ediție Reggae Fry-day. Evenimentul se ține în Roter Keller (strada Lipscani, nr 63 – 65, Hanul cu Tei – Inna Di Basement), Centrul Vechi al Bucureștiului.

Încă din februarie 2012, Reggae Fry-Day v-a adus dans și antren alături de DJ prodigioși și live act-uri excepționale, iar acest eveniment promite să facă istorie și în 2015. 

Vă vor încânta auzul și spiritul selecții de top de la King Julien și Qualia, doi selectori care vă invită alături de ei pentru a porni împreună Mașina de Reggae!

Intrarea este libera | Dansul este garantat si incepe la ora 22.00.

—————————————————————

CONCURS:

Puteți câștiga unul dintre cele 5 vouchere de consumație în valoare de 30 lei, dacă dați like + share PUBLIC afișului evenimentului de aici: https://www.facebook.com/zonareggae.ro/photos/a.409813445752637.94334.198500826883901/849049891828988/?type=1

Extragerea câștigătorilor se va face vineri, 20 februarie, la ora 20.00.

notă: cu vouchere-le câștigătoare puteți achiziționa long-drinks, shot-uri de tequila sau vin fiert 🙂

—————————————————————

Line-Up:

King Julien

King Julien este selecta pe scena reggae din România începand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival. Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien este capabil să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, datorită seturilor antrenante pe care le propune.

King Julien a deschis show-ul unor artiști internaționali precum Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix sau Johnny King, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

Qualia

Qualia a început în 2009 cu ska și swing revival, pentru ca apoi să se concentreze exclusiv pe reggae de la începutul lui 2014. De atunci, a participat la festivaluri ca One Love și a deschis show-urile unor artiști locali (One Lion) sau internaționali (Tanya Stephens).

S-a specializat în new roots, însă îi face plăcere să pună și dancehall sau dub, plus un pic de digital și hip hop. Îi puteți asculta mixurile pe pagina ei de mixlcoud.

Pe Qualia o puteți găsi în fiecare miercuri la Burn Babylon și sâmbăta, o dată la două săptămâni, la Reggae Fry-day.

Thank Jah It’s Saturday!

Lasă un răspuns