Pe data de 17 octombrie 2011, Red Hot Chili Peppers au anuntat ca vor sustine un concert in cadrul MTV European Music Awards in Ulster Hall.

 

Concertul va dura 60 de minute iar o piesa din show va fi parte integranta din show-ul MTV EMA 2011. Spectatorii au acces in sala doar 40 de minute, de la 17:00 pana la 17:40, concertul incepand la ora 18:00.

Red Hot Chili Peppers se afla intr-un turneu, ale carui reprezentatii se desfasoara cu casa inchisa, pentru promovarea ultimului lor album “I’m with you”. Legendara trupa de funk-rock din California promit fanilor din Belfast, si audientei MTV de pe intreg mapamondul, un show de zile mari care se va ridica la statutul lor de una dintre cele mai importante trupe rock din lume. Editia din 2011 a MTV EMA va avea loc duminica, 6 noiembrie, incepand cu orele 21:00 GMT, la Belfast, Irlanda de Nord.

Biletele pentru show-ul Red Hot Chili Peppers din cadrul MTV EMA vor fi disponibile spre vanzare incepand cu data de 22 octombrie, putand fi achizitionate numai de la casa de bilete “The Ulster Hall”. Pretul unui bilet va fi de 42.40 lire iar o persoana nu va putea achizitiona mai mult de 2 bilete.

“Nu am mai cantat in Belfast de multa vreme, iar sansa de a interpreta intr-un loc plin de o asa istorie muzicala este un lucru pe care de abia asteptam sa il facem” , au declarat membrii trupei.

In plus, Red Hot Chili Peppers sunt prezenti pe lista nominalizatilor de anul acesta la EMA, pentru ‘Best Act Live’ si ‘Best Rock’.

Lasă un răspuns