Asa cum era de asteptat, fanii Red Hot Chili Peppers din Romania s-au grabit sa-si cumpere biletele pentru cel mai asteptat concert al anului viitor! Inca din prima zi de la punerea acestora in vanzare, s-au inregistrat cateva mii de comenzi, categoria Gold Circle fiind in prezent aproape epuizata.

 

Trupa Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera la Bucuresti, pe 31 august 2012, in cadrul Arenei Nationale.

 

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc vara viitoare, s-au pus in vanzare marti, 13 decembrie, entuziasmul fanilor trupei facandu-se simtit inca din primele ore ale zilei in care se inregistrasera deja cateva mii de comenzi din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Cluj, Brasov, dar si din afara tarii: Ungaria, Serbia si Turcia. Cele mai cautate au fost biletele din fata scenei, categoria Gold Circle fiind aproape de epuizare, mai putin de 800 de bilete fiind ramase disponibile. "Biletele se vand intr-un ritm extrem de alert, mai repede decat la orice alt concert organizat de Emagic. La doar trei zile de la punerea in vanzare, avem deja o categorie aproape sold-out, ceea ce inseamna un nou record de vanzari pe piata din Romania” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

 

Red Hot Chili Peppers se afla momentan in turneul de promovare a celui mai recent material discografic, I’m With You. In vara anului viitor, trupa va porni in a doua etapa a turneului european in care sunt incluse deja tari precum Marea Britanie, Olanda, Rusia, Bulgaria si desigur Romania. Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Din 20 decembrie acestea vor putea fi achizitionate inclusiv din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

 

De asemenea, cei care isi achizitioneaza un bilet pentru concertul Red Hot Chili Peppers pana la data de 20 decembrie, vor avea parte si de o reducere de 50% din pretul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON), detalii fiind disponibile pe Myticket.ro.

 

Sursa: BestMusic

 

Lasă un răspuns