Mai puţin de 2.000 de bilete sunt disponibile pentru concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susţine pe 31 august, la Arena Naţională din Bucureşti, informează organizatorii show-ului, Emagic.
 Acesta este primul concert susţinut de Red Hot Chili Peppers în România, fiind totodată şi primul spectacol al unui artist internaţional ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

După ce toate biletele pentru categoriile Golden Circle şi Gazon au fost epuizate în doar câteva săptămâni de la punerea în vânzare, fanii Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt locurile rămase libere în tribune.

"Biletele pe gazon au avut cea mai mare căutare, desigur, însă, după ultima suplimentare, fanii trupei s-au reorientat către tribune, în special către locurile situate mai aproape de scenă. Cu mai puţin de patru săptămâni până la eveniment, se simte o creştere a ritmului de vânzare, în prezent rămânând doar aproximativ 2.000 de bilete disponibile, împărţite pe mai multe categorii", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Potrivit Emagic, aceasta este ultima şansă pentru fanii Red Hot Chili Peppers de a-şi achiziţiona un bilet la concertul trupei preferate, o altă suplimentare fiind imposibilă, întrucât numărul de locuri pe stadion este limitat, iar capacitatea maximă pe gazon a fost deja atinsă.
 Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc pe 31 august pe Arena Naţională, mai pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti este prezentat de Ursus şi susţinut de Vodafone.

Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother’s Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I’m with You" (2011).
 Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, şi a câştigat şapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forţă pe piaţa muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic "I’m With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.

Turneul de promovare a acestui album a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfăşurându-se în Europa.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns