Se spune ca din punct de vedere sexual, normalul este definit de fiecare cuplu in parte. Insa, ca in orice domeniu, exista recorduri.

Cea mai ridicola metoda de contraceptie, cea mai mare orgie sexuala, cel mai rapid orgasm sau cel mai mic penis din lume, sunt numai cateva dintre "ciudateniile" mentionate de studiile se sexologie.

""

Cea mai periculoasa tehnica sexuala

Exista pericole pe care oamenii nu le cunosc si in consecinta nu le pot preveni. In materie de sex, una dintre cele mai riscante tehnici este ca barbatul sa sufle puternic aer in vaginul partenerei lui. Accidental sau intentionat, acest gest poate fi fatal. Cauza decesului este embolismul pulmonar (obstructia unei artere pulmonare). Acesta poate determina moarte subita sau la circa 30 de minute de la aparitia simptomelor.

Cel mai ciudat afrodisiac

Categoria afrodisiacelor cuprinde si stimulenti de alta natura… Poate ca cele mai bizare afrodisiace sunt acelea care presupun o doza de canibalism.
Un imparat chinez din antichitate obisnuia sa bea sangele caprioarelor pe care le detinea, pentru a-si spori virilitatea. De aici pana la a manca organe umane, nu a fost decat un pas. Placenta, sangele menstrual, sperma si chiar organele genitale umane ajunsesera sa fie consumate ca afrodisiace.

Eunucii chinezi sperau sa isi recapete potenta cu ajutorul viermilor pe care ii mancau din capetele criminalilor decapitati.

Cea mai ridicola metoda de contraceptie

Soranus a fost un medic grec din perioada 98-138 i.Hr., care a studiat in Alexandria si a practicat medicina in Roma, in timpul domniei imparatului Hadrian.

Este autorul a aproximativ 40 de carti si, dupa ce ne-a dezvaluit cum ar trebui femeile sa evite o sarcina nedorita, nu putem decat sa banuim ce alte sfaturi "inspirate" contin cartile sale…

Intr-un pasaj din "Gynaecology" Soranus recomanda femeilor ca in momentul actului sexual, cand partenerul ejaculeaza, sa isi tina respiratia in timp ce isi retrag usor corpul, pentru ca penisul sa nu penetreze complet vaginul, eliberand sperma catre uter.

Apoi, trebuie sa se ridice si sa se aseze cu genunchii flexati, incercand ca din aceasta pozitie sa stranute de mai multe ori.

Primul prezervativ

In 1564 a fost publicata postum cartea "De Morbo Gallico", apartinand lui Gabriello Fallopio (1523-1563). In paginile acesteia anatomistul italian descria un invelis din panza pe care l-a inventat pentru ca cei activi sexual sa se poata proteja impotriva bolilor venerice. Creat pentru a se mula pe penis, "prezervativul" putea fi utilizat si intern, prin inserarea sa in uretra.

Cel mai rapid orgasm

Aproximativ 6.4% dintre barbati pot atinge orgasmul in mai putin de 10 secunde, lucru valabil in general pentru cei care nu au depasit varsta adolescentei. In cazul femeilor, s-a constatat ca exista variatii temporale semnificative: daca unele dintre ele au nevoie de 8 minute pentru a ajunge la orgasm, altele il pot experimenta dupa 1 minut sau chiar 30 de secunde.

Recorduri pe scurt

Starul porno John Dough putea satisface 55 de femei pe zi.

O femeie cunoscuta drept Huston a socat intreaga lume civilizata in 1999 cand in timpul unei orgii a facut sex in mai putin de 10 ore cu 620 de barbati. Actiunea a fost filmata, fiecare contact sexual durand aproximativ 58 de secunde.

Doctorul Vernon Coleman a inregistrat cel mai lung act sexual care a durat 15 ore. Recordul a fost stabilit de o vedeta de film, Mae West si iubitul ei.

Cea mai mare orgie a avut loc in anul 200 i.e.n. in Roma, unde in jur de 7000 de oameni s-au abandonat deodata placerilor sexului.

Intr-un trib din insulele Oceanului Pacific, singurul care are voie sa defloreze tinerele fecioare este regele, adica intre 6 si 10 fete zilnic, in jur de 37.000 de-a lungul vietii.

Englezul Sean Stewart este considerat cel mai tanar tata. La 20 ianuarie 1998, pe cand avea numai 12 ani, a devenit parintele unui baietel.

Cel mai mic penis cunoscut masura circa 1 cm in erectie, fiind adus printr-o interventie chirurgicala de reconstructie la circa …3 cm.

Cel mai mare penis, atestat medical in secolul trecut de catre Dr. Robert L. Dickinson masura circa 13.5 inch lungime (circa 35 cm)

Lasă un răspuns