Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe din telenovela "Iubire şi onoare" are toate motivele să fie fericit: s-a căsătorit de curând cu Irina, aleasa inimii, şi în câteva luni va fi tătic. Cei doi tineri căsătoriţi plănuiseră de ceva timp să aibă un copil dar au avut întâi un hop de trecut.

"Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, aşa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am aşteptat să termine Irina ultimul an de facultate", spune amuzat Razvan.

Însărcinată în 4 luni, Irina Fodor nu ştie încă dacă va avea o fetiţă sau un băiat, însă îşi doreste un copil sănătos: "O să ne bucurăm că a venit pe lume şi o să îl iubim la fel de mult orice ar fi", spune fericita mămică.  

Cel mai greu a fost pentru vedetă să satisfacă toate poftele soţiei. Razvan spune însă că e gata să-i îndeplinească orice dorinţă Irinei. "M-a trimis ziua după murături, s-ar zice că am scăpat că nu era miez de noapte. Glumesc, aş face orice să o văd fericită. Până acum Irina a avut poftă de mure, zmeură, murături şi şerbet, de care nu am găsit încă, dar nu mă opresc aşa uşor din căutari", mărturiseşte Răzvan.

""

Lasă un răspuns