Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care a pierdut controlul volanului la intrarea în localitatea Săcele.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci.

A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanța.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu este luat și transportat la morga cimitirului central din Constanța, pentru efectuarea necropsiei.

Echipajul medical sosit la locul accidentului l-au găsit pe Răzvan Ciobanu lângă autoturism, semn că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță în momentul impactului.

La sosirea cadrelor medicale, Răzvan Ciobanu era mort de câteva ore.

Surse au declarat, pentru Libertatea, că în mașină s-ar fi găsit poșeta unei dame, o pereche de încalțaminte de damă și un act de identitate de barbat.

Lasă un răspuns