Rapperul Nipsey Hussle a fost ucis duminică, după ce a fost împușcat în fața magazinului său de îmbrăcăminte din sudul orașului american Los Angeles.

Artistul de 33 de ani urma ca astăzi să se întâlnească cu polițiștii pentru a discuta despre cum pot fi aplanate violențele dintre bande.

Incidentul șocant a avut loc în apropierea Marathon Clothing, unde alte două persoane au fost rănite, relateză Los Angeles Times, care citează surse din Poliție.

Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat de mai multe ori și transportat de urgență la spital, unde a fost declarat mort.

Potrivit Reuters, Departamentul de Poliție din Los Angeles a anunțat că au fost anunțate împușcături la ora 3:20 (ora locală) în zona Slauson Avenue și pe bulevardul Crenshaw. Trei victime au fost transportate la spital, iar una dintre acestea a fost declarată decedată.

„În prezent nu avem informații despre suspecți și vom oferi mai multe detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile”, au scris reprezentanții Departamentului de Poliție din Los Angeles pe Twitter.

Rapperul urma să se întâlnească luni cu șefii Poliției din Los Angeles pentru a discuta despre modul în care pot fi ajutați adolescenții vulnerabili să nu comită infracțiuni pentru bande.

Potrivit Mirror, Steve Soboroff, un comisar din cadrul Poliție din Los Angeles, a scris, duminică seara, un mesaj pe Twitter, după ce a aflat despre moartea violentă a lui Nipsey Hussle. „Eu și șeful Poliției urma să ne întâlnim mâine, la 4, la solicitarea lui Nipsey Hussle și a companiei Rocnation pentru a discuta despre modul prin care el ar fi putut opri violențele dintre bande și să ajute copiii. Sunt foarte trist”, a scris Steve Soboroff, pe Twitter.
Nipsey Hussle, pe numele său real Ermias Asghedom, a crescut în sudul orașului Los Angeles.

De multe ori, rapperul a vorbit că a făcut parte dintr-o bandă, pe când era adolescent. „Am crescut într-un mediu al găștilor”, a precizat rapperul într-un interviu acordat în 2018 publicației Los Angeles Times.

„Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca și cum aș fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor și toată lumea devine puțin imună la acest lucru”, a spus el.

Duminică, Nipsey Hussle a scris un mesaj pe rețeaua de socializarea Twitter: „Este o binecuvântare să am dușmani puternici”.

Albumul său de studio de debut „Victory Lap” a fost nominalizat la Best Rap Album la Premiile Grammy din 2019.

Artista Rihanna a spus că este șocată după ce a aflat că rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal.

„Nu are niciun sens! Sufletul meu este profund afectat de această veste! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline suferința celor dragi. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ți s-a întâmplat”, a scris Rihanna, pe Twitter.

 

Lasă un răspuns