Al patrulea album solo marca Raku “In alta frecventa” a fost lansat la inceputul lunii octombrie 2011, la The Silver Church Club Bucuresti.

Acesta este al doilea album din decursul anului 2011, primul, “Emite semnale”, fiind lansat pe 6 martie 2011.

”Vreau sa fac muzica pe care sa o auda din ce in ce mai multi oameni si sa pot sustine aceasta activitatea cu ajutorul ei. Daca albumul "Emite semnale" s-a descarcat ilegal de pe net fara masura, asa considerand unii ca e bine sa faca, poate ca albumul "In alta frecventa" va fi cumparat de majoritatea celor care il asculta. Sper ca, in timp, ne vom civiliza cu totii si voi reusi sa ma bucur ca am lansat un album nu doar din punct de vedere muzical. In alta ordine de idei, nu vreau sa spun mai multe despre noul album, decat ca se descrie prin piese”, a declart Raku.

Dupa concertul de lansare, albumul este disponibil pe site-ul artistului, exclusiv in format electronic (mp3).

“Fac un apel catre toti cei care asculta piesele rugandu-i sa ajute la vanzarea albumului astfel: NU-L PUNETI LA DOWNLOAD PE INTERNET! Fiind deja al patrulea material, nu de promovare si notorietate ducem lipsa, ci de sustinere reala. Multumim celor care sustin artistii romani cumparand muzica!”, a adaugat Raku.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns